Gokwijzer

Blood Suckers II

Blood Suckers II gokkast van NetEnt is een videoslot dat geheel in het teken staat van vampiers en is uiteraard de opvolger van Blood Suckers, een populaire gokkast bij goksites. Was het eerste deel al een regelrechte hit, ook het tweede deel uit deze gokkastserie mag er wezen. Jonge vampiers hebben in dit spel de hoofdrol, zoals de vrouwelijke vampier Amilia. In het kasteel van de vampiers zoekt ze naar de verborgen schat van haar voorvaders. Ze is heel gedreven de schat te vinden en maakt gebruik van haar kruisboog. Dat zie je ook terug in deze gokkast: Blood Suckers II.

Er zijn 5 rollen, 3 rijen en 25 gefixeerde winlijnen. Speciale onderdelen van dit videoslot zijn de Wild Substitutions, de Blood Rose Free Spins en de Hidden Treasure Bonus Game. Ook zijn er nog twee random features: de Bonus Shot Feature en de Scatter Shot feature. Die laatste twee features worden geactiveerd door Amilia's kruisboog.

Draai je drie of meer Scatter-symbolen op de rollen dan word je beloond met 10 gratis spins. Heb je drie of meer bonussymbolen gedraaid, dan kom je terecht in de Hidden Treasure Bonus Game. Je moet dan steeds een doodskist openen (keuze uit meerdere) en als je de sleutel vindt ga je door naar de volgende level. Hoe verder je komt, hoe meer munten je kan verdienen.

Je hebt dus behoorlijk wat bonusmogelijkheden bij gokkast Blood Suckers II. Laat Amilia je helpen met haar kruisboog en behaal mooie winsten.

Blood Suckers II gokkast