Gokwijzer

Jumanji

Gokkast Jumanji van NetEnt is een videoslot waar een afwijkend aantal rijen in zit. De vijf rollen hebben namelijk achtereenvolgens 3, 4, 5, 4 en 3 rijen. In totaal zijn er 20 winlijnen en de gebruikte symbolen zijn de welbekende kaartsymbolen en een mix van de dieren uit de film Jumanji: krokodil, pelikaan, neushoorn en leeuw. De graphics zijn prachtig bij dit spel, zeker als de bonus features om de hoek komen kijken.

Bij gokkast Jumanji zijn in totaal namelijk vier leuke bonus features beschikbaar en nog een bonusronde. De Wild Stampede wordt willekeurig geactiveerd, waarbij alles begint te trillen en neushoorns over het grid rennen. Vervolgens krijg je een willekeurig aantal Wildsymbolen toebedeeld. Bij de Sticky Vines nestelen de stengels van planten zich om de symbolen op het grid heen die vervolgens blijven staan en er een sticky respin plaatsvindt. Bij de Monkey Mayhem gaan apen aan de slag met het verwisselen van de symbolen zodat er een gunstiger combinatie in het grid voor je ontstaat. Bij de Monsoon Wilds verschijnen krokodillen in beeld die een of meer rollen volledig wild maken.

De hoofdbonus (en naar onze mening de leukste feature) is de Jumanji Bonus. Je moet dan minimaal drie scattered Jumanji symbolen op de rollen hebben. Je komt dan in het Jumanji bordspel terecht waar je met dobbelstenen gooit en over het spelbord beweegt. Dat kan van alles opleveren zoals coin wins, extra worpen met de dobbelsteen, mystery prijzen en gratis spins.

Kortom, gokkast Jumanji is een videoslot waar je vooral veel plezier beleeft aan de bonus features. Ze zijn leuk om te spelen en leveren mooie prijzen op.

Jumanji gokkast