Gokwijzer

Rage of the Seas

Ontwikkelaar NetEnt navigeert door diepe wateren met dit duistere en sfeervolle piratenslot: Rage of the Seas gokkast. Natuurlijk zijn met piraten gevulde slots niets nieuws, maar NetEnt heeft er toch iets verfrissend anders van weten te maken. Van het uiterlijk tot de presentatie van het boekanierthema, tot de schatkist met extra features: er gaan ongetwijfeld onderdelen zichtbaar zijn die spelers nog niet eerder hebben gezien. Je speelt dit spel van 20c tot €400 per draai, er is een gemiddelde volatiliteitsinstelling en het uitbetalingspercentage bedraagt 96,04%. In de standaard 5 × 4-modus wordt het spel gespeeld met behulp van 1024 manieren om te winnen, maar met de geactiveerde features kan het grid ook worden uitgebreid, waardoor de win-manieren flink gaan toenemen.

Thema van Rage of the Seas: piraten, piraten, piraten!

Tijdens het spelen van Rage of the Seas gokkast bevind je je aan de achterkant van een schip, waar schedels, vissen en lantaarns een gamegebied met 5 rollen en 1.024 win all-way manieren aanwezig zijn. Als de extra functies actief zijn, zoomt de camera uit om meer van het schip en alle masten en zeilen op te nemen terwijl het door troebel water stroomt naar onheilspellende zwarte wolken in de verte. Naast het visuele gedeelte is ook de achtergrondtrack perfect. De muziekafdeling heeft een van de meest populaire piraatachtige soundtracks gecomponeerd. Je ruikt de rum praktisch en hoort bij elke draai het geluid van de houten poten op het dek.

NetEnt heeft alles op alles gezet met piratenattributen toen het tijd werd om de symbolen te ontwerpen. Er zijn 10 symbolen waarvan er 6 laag en 4 hoog uitbetalen. De laag uitbetalende zijn de scheepswielen, flessen rum, ankers, vaten, papegaaien en hamerhaaien. Een winlijn met deze symbolen is 0,4x tot 0,75x de inzet waard. Het wordt iets beter met de 4 hoger uitbetalende symbolen die bestaan uit twee mannelijke piraten en twee vrouwelijke piraten (waarvan er eentje erg veel lijkt op Cameron Diaz met donker haar). Ze zijn op een winlijn 1,25x tot 2,5x de inzet waard. De symboolwaarden zijn redelijk laag in de uitbetalingstabel, maar gelukkig zijn de expanding reels en extra features interessant genoeg voor betere opbrengsten.

Bonusgames en andere extra’s

Rage of the Seas gokkast zit boordevol extra features zoals kanonnen op een galjoen. Het is een ander slot dan je gewend bent van NetEnt, maar we zullen ons best doen om alles zo duidelijk mogelijk over te brengen. De features zijn te groeperen in drie hoofdgebieden: de Boost-functie, modifiers en gratis spins. Het Boost-symbool landt op rol 2, 3 of 4 en als dit gebeurt activeert dit de Boost-functie. Een aapje opent dan een raam boven de rol waar het boostsymbool is geland, waardoor de rol wordt uitgebreid tot 7 rijen hoog en ook 4 Feature Spins worden toegekend. Feature Spins zijn in feite betaalde spins waarbij een willekeurige modifier actief is. Komen er tijdens de feature spins weer boost-symbolen bij, dan breidt het zich verder uit en worden ook weer extra spins toegevoegd. Zo kun je uiteindelijk op een maximum van 5.488 winmanieren komen per spin.

Rage of the Seas gokkast wordt ook geleverd met 5 modifier-extra's. Elke modifier heeft een bijbehorende vlag als ze actief zijn. Er zijn:

Spreading wilds - Wilds van 1 × 1 formaat die op rol 2, 3 of 4 landen en overal tot 2 wilds toevoegen, behalve op rol 1 of 5. Stacked wilds - Een 1 × 4 gestapelde wild die op rollen 2, 3 of 4 kan landen. Big reel-upgrade - Verwijdert anker- en ton-symbolen om plaats te maken voor grotere mogelijke winsten. Little reel-upgrade - Verwijdert stuurwiel- en flessensymbolen. Multiplier - Vermenigvuldigt alle winsten met x2.

Het hoogtepunt is de gratis spins-ronde die op twee manieren kan worden geactiveerd; ofwel wanneer alle 3 de Boost-symbolen zijn verzameld in het basisspel of Feature Spins, of wanneer 3, 4 of 5 scattersymbolen ergens op de rollen terechtkomen om respectievelijk 5, 8 of 12 gratis spins toe te kennen. Tijdens de gratis spins profiteren spelers van het feit dat de rollen gedurende de hele ronde volledig worden uitgebreid. Bovendien blijven ook 3 willekeurige modificatoren actief. Als je nog Feature Spins over had toen de gratis spins werden geactiveerd, wordt het aantal opgeteld bij het aantal gratis spins.

Rage of the Seas gokkast gratis oefenen

Wil je ook Rage of the Seas gokkast van NetEnt ook zelf gaan spelen? Ben dan verstandig en probeer eerst de gratis versie uit zodat je geen domme fouten tijdens het spelen en het plaatsen van je inzetten maakt. Heb je het volledige spel onder de knie, dan kun je echt geld gaan inzetten op deze Rage of the Seas gokkast. Zo haal je het maximale uit je speelgeld.

Gokwijzer over Rage of the Seas van NetEnt

De gameplay van Rage of the Seas van NetEnt werkt voor het overgrote deel echt goed. Het basisspel valt wellicht wat tegen dankzij de lage symboolwaarden, maar de stapelfuncties landen vaak genoeg om dingen interessant te houden. Uitgebreide rollen maken volledig gebruik van het win-all-ways-mechanisme om de lage symboolwaarden in evenwicht te brengen. En hoewel modifiers op zichzelf geen grote gamechangers zijn, werken ze best goed als er verschillende bij elkaar worden gebracht omdat ze in de gratis spins vallen. Rage of the Seas is een van die spellen die in het begin misschien een beetje ingewikkeld lijken, maar niets dat een paar spins niet voor je kan oplossen. NetEnt maakt de leercurve ook leuk dankzij verbluffende graphics en de fascinerende omgeving. Niks mis met dit spel in onze ogen!

Rage of the Seas gokkast