Gokwijzer

Street Fighter 2

NetEnt heeft met Street Fighter II gokkast een geweldige prestatie geleverd. Street Fighter II is een spel dat de meesten wel zullen herkennen, of je nu jong of oud bent. Dit beroemde arcade- en consolespel uit 1991 is opnieuw uitgevonden en wel in de vorm van een heus videoslot. Je bepaalt zelf met welk Street Fighter-personage je wilt spelen. Het spelmechanisme is buitengewoon slim en je zult dan ook zeker onder de indruk zijn van de gameplay. De functies gaan verder dan je zou verwachten van een gewoon gokspel, vooral met de gratis spins die je kunt winnen. De RTP en volatiliteit veranderen in het spel, afhankelijk van het personage dat je kiest. De RTP varieert van 96,02% tot 96,08%, wat gemiddeld is in vergelijking met andere gokspellen.

Thema: het beroemde computerspel uit de jaren negentig

Street Fighter II gokkast is dus volledig gebaseerd op het gelijknamige computerspel dat op de markt kwam in 1991. Je herkent bij deze gokkast meteen de graphics van dat spel, want die zijn volledig doorgetrokken. Overigens moet je daar wel van houden: sommige spelers zien misschien liever moderne en frisse graphics. Wij waren zelf wel erg gecharmeerd van het oude vertrouwde computerspelsfeertje. Elk personage dat je kunt kiezen tijdens het spelen, heeft eigen kenmerken. Ze omvatten een wijziging van wilds, de RTP en de volatiliteit van het spel. Street Fighter II gokkast is een clusterslotspel waarbij symbolen worden verwijderd wanneer je winnende combinaties plaatst, waardoor plaats wordt gemaakt voor nieuwe symbolen.

Bonusgames en andere extra’s

Het slotspel wordt in rondes gespeeld, waarbij elke ronde één gevecht vertegenwoordigt. Je personage vecht tegen een ander en je wint of verliest afhankelijk van het aantal winnende combinaties dat je landt. Het is jouw taak om de Wild Gauge te vullen met goedbetaalde symbolen, zodat je de kenmerken van je personage activeert. De strijd eindigt wanneer een van de personages zijn kracht verliest. Als je verliest, activeer je het Car Smash-bonusspel waarbij je tot 15x je inzet kunt winnen. Als je wint, ontgrendel je de Beat the Boss Free Spins-ronde waarin je probeert 4 bazen te verslaan en komen er vermenigvuldigers in het spel.

Er zijn geen scattersymbolen omdat de bonusronde elke keer dat je een gevecht beëindigt, wordt geactiveerd. De wild-symbolen omhullen het Street Fighter-logo en verschijnen wanneer je de Wild Gauge van de door jou gekozen speler vult. Dit wordt gedaan door winnende combinaties van hoogwaardige symbolen veilig te stellen.

Het echte plezier begint wanneer je de Beat the Boss-bonusronde ontgrendelt nadat je een gevecht hebt gewonnen. Onthoud dat je een gevecht wint door winnende combinaties te laten landen totdat de energiemeter van je tegenstander op is. Er zijn 4 ronden en 4 bazen om te verslaan en je vermenigvuldigers zullen toenemen elke keer dat je een baas verslaat.

  • Balrog met 2x vermenigvuldigers
  • Vega met 3x vermenigvuldigers
  • Sagat met 5x vermenigvuldigers
  • M. Bison met 10x vermenigvuldigers

Deze ronde werkt precies hetzelfde als het basisspel en je doel is om zoveel mogelijk winnende combinaties te scoren totdat je de baas verslaat. De ronde blijft doorgaan totdat je verliest, of tot je alle 4 de bazen verslaat. Er is een kans om het opnieuw te proberen als je verliest met de Insert Coin Gamble-functie.

Street Fighter II gokkast gratis oefenen

Wil je ook op deze Street Fighter II gokkast spelen met ontelbare winstmogelijkheden en waarbij je het gevoel hebt dat je een computergame aan het spelen bent? Probeer dan eerst de gratis versie van dit spel uit om alles een beetje onder de knie te krijgen. Pas als je het complete spel in de smiezen hebt, is het verstandig om eigen geld in te gaan zetten en dus voor echt geld te gaan spelen op deze Street Fighter II gokkast.

Gokwijzer over Street Fighter II van NetEnt

Street Fighter II gokkast is in onze ogen echt een geweldig spel om te spelen. Sowieso is daar al de sfeer die je meteen terugneemt naar vroeger toen je op je kamertje op je console of pc Street Fighter II speelde. Maar vooral ook het spelmechanisme is top. In deze gokkast is echt alles gedaan om de computerspelervaring in een videoslot te verwerken. Chapeau NetEnt: heel goed gelukt! En dan hebben we het nog niet eens gehad in de beoordeling over de vele bonusrondes en free spins.

Street Fighter 2 gokkast