Gokwijzer

Twin Spin Megaways

Twin Spin Megaways van NetEnt is een vernieuwde versie van het alom bekende Twin Spin. Bedenk vooraf meteen dat Twin Spin Megaways in niets lijkt op de lage opwinding die Twin Spin Deluxe was. NetEnt heeft de waardevolle les geleerd dat sequels iets meer moeten bieden, en dus niet minder dan het origineel. Dit spel heeft zo veel meer te bieden dan de originele game. Twin Spin Megaways gokkast is speelbaar op elk apparaat en biedt een breed scala aan inzetten van 10c tot € 200 per spin. De nieuwe versie levert cijfers op die in sommige opzichten vergelijkbaar zijn, en in andere weer heel verschillend. Een die niet al te veel is veranderd, is de RTP: een tikkeltje lager dan een rating van 96,04%, terwijl de volatiliteit op hoog staat. De maximaal te behalen winst? Maar liefst 7,6 miljoen!

Thema van Twin Spin Megaways: klassieke gokkast

Zoals je waarschijnlijk al wel wist, is het thema van Twin Spin Megaways de klassieke gokkast met onder andere Bar-symbolen en zevens. Dezelfde symbolen als voorheen keren namelijk terug, wat betekent dat er 9-A kaartwaardes zijn, evenals kersen, bellen, bars, zevens en diamanten. De uitbetalingswaarden hebben een tikje gekregen ter compensatie van de Megaways / Avalanche-functie. Dus de premium symbolen zijn nu 1 tot 10 keer de inzet waard bij een six of a kind.

Bonusgames en andere extra’s

Er zijn nu zeker veel meer features aanwezig in vergelijking met het originele spel. Naast de gelijknamige Twin Reel-functie krijgen spelers avalanches, gratis spins en multiplier-wilds. Zoals vaak het geval is bij Megaways-slots, activeert elke overwinning hier de avalanche-functie die winnende symbolen van de rollen verwijdert en nieuwe in de lege vakken laat vallen. Deze blijven plaatsvinden zolang er nieuwe overwinningen zijn.

Aan het begin van elke draai worden twee of meer aangrenzende rollen willekeurig gekozen als Twin Reels. Twin Reels geven identieke gesynchroniseerde symbolen weer, maar als ze deel uitmaken van een avalanche, vallen verschillende symbolen naar beneden. Deze feature is aanwezig in het basis- en bonusspel.

Een van de grootste veranderingen is de opname van gratis spins die afwezig waren in de vorige twee versies. Deze worden geactiveerd wanneer 5 scatters op de rollen landen, waardoor 15 gratis spins worden toegekend. Elke extra scatter die in het zicht is, voegt 1 gratis spin toe aan het bedrag. Tijdens gratis spins heb je twee grote voordelen: de rollen zijn altijd maximaal 7 symbolen hoog en er komen ook wild-multipliers in het spel. Wild-vermenigvuldigers hebben waarden van x2 of x3, en wanneer ze worden gebruikt bij een overwinning, neemt het aantal winnende symbolen op de rol toe met respectievelijk 2 of 3. Ten slotte wordt de bonus verlengd met 15 gratis spins als er 5 scatters landen tijdens de functie.

Twin Spin Megaways gokkast gratis oefenen

Wil je ook zelf gaan spelen op de Twin Spin Megaways gokkast van NetEnt? Probeer dan vooral eerst de gratis variant uit. Zo maak je geen domme fouten tijdens het spelen en het plaatsen van je inzetten. Snap je alles perfect, dan kun je echt geld gaan inzetten op deze gokkast. Zo haal je het maximale uit je speelgeld.

Gokwijzer over Twin Spin Megaways van NetEnt

Het oude vervolg op Twin Spin, Twin Spin Deluxe, slaagde er niet in de juiste snaar te raken. In reactie heeft NetEnt nu bij de bijgewerkte Megaways-versie van Twin Spin een tegenovergestelde koers gekozen. En zoals verwacht is alles nu groter en beter: zowel de rollen, de gameplay als het winstpotentieel. De nieuwe features zijn een welkome aanvulling, maar verwacht niet dat ze de game regelmatig gaan beïnvloeden. Gratis spins komen niet al te vaak voor, maar dat zou niet heel erg hoeven zijn, aangezien het origineel er helemaal geen had. Tel het allemaal bij elkaar op en er is geen reden waarom Twin Spin Megaways van NetEnt geen enorme hit zal worden zoals het origineel ook al was.

Twin Spin Megaways gokkast