Gokwijzer

Aloha

Gokkast Aloha stuurt je naar een tropisch eiland en is een videoslot boordevol fun! Het bestaat uit 6 rollen en 5 rijen en je hebt heel veel speciale features. Het meest uniek aan gokkast Aloha zijn de Cluster Pays. Deze houden in dat je munten verdient als er een cluster van symbolen naast elkaar op de rollen verschijnt, waarbij het niet verplicht is dat die op de eerste rol aan de linkerkant beginnen. Het kan op elk willekeurig gedeelte van de videoslot plaatsvinden. Hoe meer symbolen hetzelfde zijn in een groep bij elkaar, hoe groter je cluster en de bijbehorende prijs wordt.

Een ander feature bij gokkast Aloha is de Free Spins bonus. De free spins krijg je op het moment dat je drie of meer Free Spins symbolen op de rollen hebt. Tijdens de daaropvolgende free spins geldt er ook nog een Symbol Drop Feature. Dit houdt in dat de laag uitbetalende symbolen (als je er een cluster van hebt) verdwijnen, zodat de hoog uitbetalende symbolen meer en meer overblijven. Verder zijn er ook nog Wild-symbolen en Sticky Re-Spins. Het kan dus niet op bij gokkast Aloha van Netent!

Zoals gezegd is het thema van gokkast Aloha een tropisch eiland en beter gezegd Hawaii (niet geheel verrassend wellicht dankzij de benaming Aloha). Niet alleen komt dit tot uiting in de graphics en symbolen (zoals kokosnoten, bloemen, schelpen en tiki's), ook de muziek brengt je direct in tropische sferen. Ga ook videoslot Aloha spelen en geniet niet alleen van de relaxte uitstraling, maar zeker ook van de mooie winsten die je kunt maken dankzij de vele special feautures.

Aloha gokkast