Gokwijzer

Archangels Salvation

Gokkast Archangels Salvation van NetEnt kun je op elk device spelen en beschikt over 6 rollen, 12 rijen en 100 winlijnen. Deze gokkast heeft als thema engelen en demonen die recht tegenover elkaar staan. Er zijn 2x2 Wildsymbolen en Hot Spot gebieden die de Heaven en Hell features triggeren. Daar vind je stacked wilds en tot wel 16 single wilds. In de free spins modus kan je tot wel 25 gratis spins verdienen.

Visueel ziet gokkast Archangels Salvation er prachtig uit. Aan de linkerkant van de reels staat een prachtige engel en aan de rechterkant een angstaanjagende duivel. Je bent onderdeel van de strijd tussen goed en kwaad en de gebruikte symbolen op de rollen zijn kristallen diamanten, de welbekende kaartkleuren (harten, schoppen, etc.) en verder nog schedels, helmen en leeuwen. Natuurlijk zijn er ook engelen en duivels die ook meteen de meeste punten uitkeren.

Het 2x2 Wildsymbool kan in de plaats komen van elk symbool, behalve van de scatter. Dit spel bevat ook twee Hot Spot gebieden: de bovenste en de onderste twee rijen. Landt de 2x2 (geheel of gedeeltelijk) in het bovenste gebied dan wordt de Heaven feature geactiveerd. Bij een gedeeltelijke landing, worden er twee stacks van wilds geactiveerd die willekeurig aan de rollen worden toegevoegd. Bij een volledige landing in het gebied, worden er 4 stacks van wilds gegenereerd. De wild stacks variŽren van 3 tot 5 symbolen in lengte. De Hell feature wordt geactiveerd als het 2x2 Wildsybool in de onderste hotspot valt. Hierbij worden willekeurig losse wilds in het grid geplaatst. Heb je 3 of meer scatter-symbolen (de letter S), dan worden ook nog eens de free spins geactiveerd.

Gokkast Archangels Salvation moet het echt hebben van de bonus features, waar je mooie prijzen mee kan winnen.

Archangels Salvation gokkast