Gokwijzer

Asgardian Stones

Als je gokkast Asgardian Stones gaat spelen, begeef je je in een Noors godenpaleis genaamd Asgard. Dat is een streng beveiligde burcht vol weelde waar je allerlei Noorse goden kan terugvinden. Wellicht ken je ze nog uit gokkast Hall of Gods. Gokkast Asgardian bevat in totaal 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen. Je speelt niet met de bekende draaiende rollen: hier vallen de symbolen namelijk naar beneden. Deze Avalanche-feature ken je wellicht al van andere gokkasten zoals Gonzo's Quest.

Wat zo leuk is aan videoslot Asgardian Stones is dat er ook megagrote symbolen kunnen verschijnen. Ze zijn maar liefst drie rijen hoog en drie kolommen breed. De kans is dan natuurlijk vrij groot dat je dan ook een grote winst te pakken hebt, want je hebt dan direct negen dezelfde symbolen.

Als extra feature beschikt gokkast Asgardian Stones over een bonusgame. Dit is ook een mega-symbool dat op de rollen kan verschijnen en heeft de vorm van een rad van avontuur. Het rad bepaalt hoeveel free spins je krijgt. Tijdens de free spins is er ook een multiplier aanwezig. Die loopt op als de symbolen op de rollen ontploffen en kan oplopen tot maximaal 4x. Let op dat ook tijdens je free spins het rad kan verschijnen. Daarmee kan je extra free spins verdienen. Omdat de wijzer van het rad tegelijkertijd 3 vakjes kan aanwijzen, kan het je in een klap 15 extra spins opleveren. Naast de free spins kan je ook extra prijzen winnen die variŽren van 4 tot 40 keer je totale inzet.

Het plezier van gokkast Asgardian Stones zit dus vooral in de mega-symbolen en het mega-rad want daar kan je de hoogste bedragen mee winnen.

Asgardian Stones gokkast