Gokwijzer

Bollywood Story

Bollywood-films: je kent ze vast wel. Het is de Hindi-variant van Hollywood en het zijn meestal soapachtige films met musicalelementen. Gokkast Bollywood Story lift mee op dit succes en dit videoslot werd ontwikkeld door NetEnt. Het bestaat uit 5 rollen, 3 rijen en 9 winlijnen. Dat laatste zorgt ervoor dat je al kan spelen vanaf 9 cent per spin. De maximale inzet is 90 euro en de maximale winst bedraagt dan 90.000 euro.

Het hoogst uitbetalende symbool op gokkast Bollywood Story is het Bollywood Story symbool (100 keer je inzet per winlijn van 5 symbolen). Daarnaast zijn er ook nog vier Bollywood-acteurs en natuurlijk de welbekende speelkaartsymbolen. In het basisspel is de bonus feature de Floating Wild. Bij elke spin die je doet verschijnen er minimaal 2 en maximaal 4 vakjes met daaromheen een bloemenkrans. Deze verschijnen op willekeurige plekken en doen dienst als Wildsymbool. Maar het wordt pas een Wild als het je een winnende combinatie oplevert.

Dan is er nog een bonus game die getriggerd wordt door het draaien van minimaal drie scattersymbolen tijdens een spin. Bij drie van die symbolen krijg je 10 free spins, bij vier van die symbolen worden het er twintig en bij vijf zelfs 30! In het bonusspel zul je zien dat er meer Floating Wilds beschikbaar zijn: minimaal drie en maximaal zes.

Overigens valt het uiterlijk van dit spel dan weer wel een beetje tegen. De cartooneske Bollywoodfiguren spreken niet echt aan en ook de rest van de graphics laat een beetje te wensen over. Alleen de muziek doet heel erg aan de Bollywood-films denken. Maar ach, je speelt waarschijnlijk toch alleen maar voor de winsten?

Bollywood Story gokkast