Gokwijzer

Butterfly Staxx 2

Butterfly Staxx 2 gokkast van NetEnt is de opvolger van Butterfly Staxx en gaat wederom over kleurrijke vlinders en bloemen. Dit lage variantie gokspel is met name interessant voor recreatieve spelers die het liefst lang spelen met lage inzetten. Uniek aan dit spel zijn de drie spelschermen, de Butterfly respins en twee verschillende bonusfeatures.

Thema van Butterfly Staxx 2

Het thema van Butterfly Staxx gokkast is dus vlinders en bloemen; eigenlijk een beetje een lieflijk thema voor een gokkast. Het doet ook allemaal denken aan elfjes en de kasten rondom de Fairytale Legends van NetEnt. Er zijn 5 rollen, 4 rijen en in totaal 40 gefixeerde winlijnen. De uitbetaling is gesteld op 96,35% en zoals gezegd is de variantie laag. Het design van het spel lijkt nog steeds erg veel op die van de eerste Butterfly Staxx gokkast. De symbolen kunnen stacked op de rollen verschijnen, wat waarschijnlijk ook de naam Staxx verklaart. De Wild is een openbloeiende bloem met daarin het woord Wild en de scatters zijn roze rozen.

De Butterfly Staxx 2 features

Het basisspel bevat 1 feature en wel een respin feature op het butterfly symbool. Als je een volle rij vlinders op 1 rol hebt, wordt de respin feature getriggerd. De vlinders worden dan zo ver mogelijk naar links op de rollen verschoven voor de volgende spin, net zolang tot er geen nieuwe vlinders mee bijkomen of totdat je scherm helemaal gevuld is met vlinders. Heb je twee rollen helemaal gevuld met vlinders, dan wordt er een tweede scherm geopend en bij drie rollen zelfs een derde. Ofwel drie keer kans dus op winst!

De scatter op rol 1, 3 en 5 zorgt voor een bonusspel waarbij je kunt kiezen uit twee opties. De Butterfly Spins waarbij je 5 free spins hebt met alleen slapende en actieve cocons op de rollen. Als er een cocon landt op zo'n cocon tijdens de spins, verandert deze in een vlinder. Je kunt ook kiezen voor de Butterfly Frenzy pick and click game waarbij je 10 vliegende vlinders moet aanklikken voor coin wins of een level upgrade. Er zijn maximaal 5 levels waarin de coin wins steeds verder oplopen.

Gokwijzer over Butterfly Staxx 2 van NetEnt

Op zich vinden we Butterfy Staxx 2 gokkast een prima kast om te spelen al lijkt hij nog best wel veel op de originele versie. Maar de bonus games en de drie schermen maken wel veel goed. Dus als je lekker lang wilt kunnen spelen dan is deze gokkast echt een aanrader voor je.

Butterfly Staxx 2 gokkast