Gokwijzer

Butterfly Staxx

Gokkast Butterfly Staxx van NetEnt is een gokkast die volledig in het teken staat van kleurrijke vlinders en bloemen. Er zijn in totaal 5 rollen, 4 rijen en 40 winlijnen op deze gokkast die het verder vooral moet hebben van de Wild- en Scatteropties. Je speelt gokkast Butterfly Staxx zowel op je pc of laptop als op je smartphone of tablet bij een goksite.

Als je minimaal 3 Scatter-symbolen op de rollen krijgt, activeer je de Free Spins modus. Je ziet dan een veld met 20 cocons op de rollen. De cocons gaan draaien en veranderen soms in een vlinder. De vlinders verplaatsen zich vervolgens zo veel mogelijk naar links op de rollen en doen dienst als Wild-symbolen. Elke extra spin kunnen er meer van die symbolen bijkomen zodat je flinke winsten kunt behalen. Het leuke is vooral dat als je inmiddels al een winnende combinatie hebt, je die combinatie minimaal ook de volgende beurt behoudt. Komen er nog extra vlinders bij, dan wordt je winst dus nog groter!

Overigens, ook als je niet in de Free Spins modus zit kan een rol met vlinders iets moois opleveren. De re-spins worden dan ook geactiveerd en de vlinders schuiven weer zo ver mogelijk op naar links op de rollen. Zolang er nieuwe vlinders bijkomen, blijft de re-spin feature actief.

Je kan er niet omheen: vooral de extra features maken van gokkast Butterfly Staxx een schitterend spel. Ook al ben je inmiddels wel wat gewend van NetEnt, met deze bonusfeature slaan ze toch weer een nieuwe weg in.

Butterfly Staxx gokkast