Gokwijzer

Coins of Egypt

Gokkast Coins of Egypt van NetEnt is een videoslot met 5 rollen en 20 winlijnen. Maak een reis door het oude Egypte en speel met spins vanaf 20 cent. Ontdek de Pharao Coins Win feature met prijzen tot wel 15 keer je inzet en de Free Spins feature waar je met munten kisten vult voor extra prijzen.

Je kan gokkast Coins of Egypt op elk device spelen. Visueel ziet het spel er prachtig uit. Het grid waarop de rollen draaien ligt net iets naar achteren gekanteld voor een leuk 3D-effect. Het Isis-symbool levert je de hoogste prijs op, namelijk 75 keer je inzet als je er 5 op een winlijn hebt. Het Wild-symbool is een gouden vlieg. In het basisspel kunnen op de rollen 1, 2 en 3 symbolen met munten (coins) verschijnen. Dat heeft te maken met de Pharaoh Coins Win feature. Heb je een winnende combinatie op vakjes waar die munten ook staan, dan worden die toegevoegd aan je winsten. Er moet dan wel een collect-symbool op rol 5 terechtkomen.

De Free Spins feature is erg interessant en wordt geactiveerd als je op rol 1, 3 en 5 het scatter-symbool krijgt. Tijdens de free spins ronde draai je net zolang totdat je 3 symbolen van dezelfde kleur hebt verzameld. En tegelijkertijd win je natuurlijk ook gewoon prijzen en spaar je munten per kleur. Eindig je de bonus met 3 rode symbolen, dan krijg je alle munten die je in de rode muntenbak had verzameld.

Coins of Egypt gokkast