Gokwijzer

Conan Video Slot

Conan gokkast van NetEnt is een branded videoslot en heeft alles te maken met het personage Conan the Barbarian uit de gelijknamige films en serie. Deze gokkast beschikt over een win both ways principe wat inhoudt dat je winnende combinaties van links naar rechts en van rechts naar links kunt maken. Er zijn 6 rollen, 4 rijen en 24 winlijnen. Het uitbetalingspercentage is 96,28%

Thema van Conan

Het thema van Conan gokkast (of beter gezegd Conan Video Slot zoals de officiŽle naam is) is het personage Conan the Barbarian. Hier zijn in het verleden films en een serie over gemaakt. Op zich zien de graphics er schitterend uit, maar de vraag is of je dat echt nodig hebt bij een gokkast. Uiteindelijk gaat het toch vooral om wat en hoeveel je kunt winnen. Daar moeten de speciale features voor zorgen bij dit spel.

De Conan features

In het basisspel van Conan gokkast kom je al meteen drie speciale features tegen. Bij de Tower Wilds (op rol 1 en 2) zal er als je een Wild op een van die twee rollen krijgt deze zich uitbreiden naar 2 tot maximaal 4 posities. Op rol 3 en 4 komen de Mystery Symbols voor. Als die hier vallen veranderen ze in een willekeurig maar identiek symbool. Als de rollen vol staan met deze symbolen, wordt de Mystery Multiplier feature geactiveerd van minimaal x3 tot aan maximaal x7. Op rol 5 en 6 heb je de Battle Wilds: als er op deze laatste 2 rollen een Wild valt, breidt die zich tot 3 horizontale posities uit.

Dan heb je ook nog de Toth Amon feature. Die ontstaat als je rol 3 of 4 (of allebei) volledig met Mystery symbolen hebt gevuld en de Tower Wild of Battle Wild is geactiveerd. Er worden dan 3 tot 6 extra Mystery symbolen aan de rollen 2 tot 6 toegevoegd. Dan is er ook nog een gratis spins feature. Je moet dan 3 of meer scatters op de rollen krijgen. Voor 3, 4, 5 of 6 scatters verdien je 10, 15, 25 en 50 free spins. Aan de start van deze feature krijg je 3 opties om uit te kiezen die elk hun eigen voordelen bieden. Bij de free spins is het ook nog zo dat er via de linked reels functie maximaal 6 rollen gesynchroniseerd kunnen worden.

Gokwijzer over Conan van NetEnt

Als je kijkt naar de features en de bonusgames, dan is het allemaal wel goed geregeld bij de Conan gokkast van NetEnt. Toch zijn er veel spelers die zeggen dat ze de uitbetalingen wat vinden tegenvallen. Met veel geluk kun je 1008 keer je inzet verdienen. Op hele grote winsten hoef je hier dus niet te rekenen. De vraag is of dat voor jou interessant genoeg is om het spel te gaan spelen. Probeer anders eerst de gratis versie eens uit voor je echt geld bij een goksite gaat inzetten.

Conan Video Slot gokkast