Gokwijzer

Copy Cats

Gokkast Copy Cats gokkast van Netent is gemaakt door NetEnt die volledig in het teken staat van katten. De rode, roze, blauwe en gouden kat zijn in het spel de symbolen die je het meeste geld op kunnen leveren. Deze gokkast beschikt over 5 rollen, drie rijen en 25 winlijnen. Maar er is meer. Profiteer van free spins, bonussymbolen, wild substitutions, stacked symbols, stacked wilds en een speciale Copy Cat feature. De graphics van het spel zijn in de stijl van een tekenfilm of strip en gokkast Copy Cats kan gespeeld worden op elk device. Een vrolijk muziekje completeert het geheel.

Valt er op rol 1, rol 3 en rol 5 een kattenbelletje, dan wordt de free spins modus geactiveerd. Je krijgt er 10 en tijdens deze rondes zijn alle kattensymbolen verdwenen, behalve het wild-symbool van een gouden kat. Dat kan je dus behoorlijk grote winsten op gaan leveren.

Een nieuwe feature bij gokkast Copy Cats is de zogeheten Copy Cat feature. Dat houdt in dat als de eerste rol volledig bedekt is met dezelfde katsymbolen (dus van dezelfde kleur), alle andere katsymbolen (die elke andere kleur kunnen hebben) op de rollen 2 t/m 5 worden vervangen door het katsymbool van rol 1. Ook dat verhoogt je kansen op megawinsten natuurlijk.

Al met al is Copy Cats dus een vrolijk en vermakelijk spel met interessante extra features.

Copy Cats gokkast