Gokwijzer

Creature from the black lagoon

Creature from the black Lagoon gokkast van Net Entertainment is tot stand gekomen in samenwerking met Univeral Studio's. De slot heeft hetzelfde griezelige monster thema als de gelijknamige sciencefiction film uit 1954 en laat zelfs een scene zien van het monster in de lagune.

Er zijn 5 rollen, 3 rijen en is totaal speelbaar met maximaal 20 lijnen, het spel is overspoeld met gruwelijke functies zoals wild vervangingen, spreading wilds, sticky wilds, free spins en re-spins.

Het prehistorische monster is half vis, half mens en prachtig geanimeerd. The Creature from the black lagoon laat zijn verschijning zien tijdens het free spins bonusspel. Voordat het bonusspel start zal het monster Kay van haar boot pakken en meenemen naar zijn grot onder het water. Het is aan jou om Kay te redden door het monster te schieten zodra het in beeld verschijnt, door zo veel mogelijk raak te schieten kun je het monster verwonden en zal zijn gezondheid verslechteren, hiermee kun je diverse soorten wilds vrij spelen om nog grotere winsten te maken. Wanneer je alles hebt vrijgespeeld en de health meter leeg is ontvang je 10 extra vrije speelrondes.

Universal en Netent werken wel vaker samen om gokkastspellen te realiseren, zo zagen we eerder Frankenstein en Scarface slot in het casino verschijnen.

Creature from the black lagoon gokkast