Gokwijzer

Dark King Forbidden Riches

Ontwikkelaar NetEnt verkent een duistere kant van het leven in de rijkelijk sfeervolle gokkast Dark King Forbidden Riches. Het is een gokkast vol somberheid. Het speelt als een wat lichtere game in een intens donkere omgeving, met sticky wilds, multipliers en gratis spins.Dark King Forbidden Riches gokkast is speelbaar op elk apparaat en biedt een breed scala aan beschikbare weddenschappen. Er zijn inzetten mogelijk vanaf slechts 20 cent tot aan € 400 per spin. De volatiliteit is gemiddeld tot hoog. De gratis spins verschijnen niet bepaald super vaak, terwijl het uitbetalingspercentage van 96,06% toch wel een bovengemiddeld rendement oplevert.

Dark King Forbidden Riches gokkast heeft een donker fantasy-thema

NetEnt heeft de game met succes een tastbare creep-factor meegegeven. Dat komt vooral door de Dark King die een sterke Sauron-look heeft. Helaas is er niet veel materiaal beschikbaar om het spel verder tot grote hoogtes te laten stijgen. NetEnt vertrouwt op het videoslot zelf om de lege plekken in te vullen. Het zou leuk geweest zijn als ze het verhaal wat meer hadden uitgebreid, wat meer spanning of een gevoel van een doel duidelijker naar voren hadden laten komen. Zoals het er nu uitziet, word je als speler diep in het hol van een kwaadaardige entiteit gebracht die bekend staat als de Dark King. En dat is het dan zo ongeveer wel...

Aan de lage kant begint de uitbetalingstabel met kaartwaardes 10 tot aan aas, ontworpen in een gespierd gotisch lettertype. Land er vijf op een winlijn om 2,5 tot 5 keer je inzet te winnen. Hierna volgen vier volgelingen die je niet zou willen tegenkomen op een donkere en stormachtige heuveltop, plus hun leider, de Dark King. Elk van hen is 12,5 tot 25 keer je inzet waard. De wervelende aqua-bol (de Wild) heeft dezelfde waarde als de koning, maar kan ook elk symbool behalve de scatter vervangen.

Bonusgames en andere extra’s

Je moet het in dit spel hebben van de sticky wilds en multipliers en als je geluk hebt, komen beide tegelijkertijd voor. Wanneer tijdens het basisspel 2 of meer wilds in beeld landen, wordt een vermenigvuldiger geactiveerd. Het aantal zichtbare wilds komt overeen met de grootte van de vermenigvuldiger, tot maximaal x5. Blijf alert voor de rode edelstenen scatter-symbolen die overal op de rollen landen. Als je er 3, 4 of 5 in beeld krijgt, ontvang je respectievelijk 10, 12 of 15 gratis spins. Die starten met het toevoegen van een hotspot-patroon bovenop de rollen. Dit is een vast gebied in de vorm van een kruis dat op de rollen 2, 3 en 4 zit.

Tijdens de functie wordt elke landing van een wild in de kruisvormige hotspot een sticky wild. Bovendien voegt elke nieuwe sticky wild +1 gratis spin toe aan het totaal en blijft hij op zijn plaats totdat de feature ten einde loopt. Je blijft ook multipliers krijgen die worden berekend door de reguliere wilds en sticky wilds op de rollen. De maximale waarde blijft x5.

Dark King Forbidden Riches gokkast gratis oefenen

Wil je ook zelf gaan spelen op de Dark King Forbidden Riches gokkast van NetEnt? Ben dan slim en probeer eerst de gratis variant uit. Op die manier maak je geen domme fouten tijdens het spelen en het plaatsen van je inzetten. Snap je alles van voor tot achter, dan kun je echt geld gaan inzetten op deze gokkast. Zo haal je het maximale uit je speelgeld.

Gokwijzer over Dark King Forbidden Riches van NetEnt

Dark King Forbidden Riches gokkast van NetEnt is in onze ogen niet het allerbeste spel. Naast de redelijk oud ogende visuals speelt muziek een grote rol. Daarin wordt wel afgewisseld tussen mysterie en intriges. De muziek heeft dan ook bijna een filmische kwaliteit en is een aanwinst voor het geluidsteam van NetEnt. Maar of je daar het spel echt leuker door gaat vinden? De actie in het spel is meestal relatief ongecompliceerd. Het basisspel krijgt een kick van de wild-vermenigvuldigingsfunctie, die af en toe een bevredigende winst oplevert om je in het spel te houden. Toch is het zo dat het spel meestal relatief kleine winsten oplevert. Uiteindelijk blijkt Dark King Forbidden Riches gokkast vooral een slot te zijn dat meestal alleen je speelsaldo uitput.

Dark King Forbidden Riches gokkast