Gokwijzer

Disco Danny

Ga los op de dansvloer in de nachtclub-gokkast Disco Danny van ontwikkelaar NetEnt. Het thema is weer eens iets nieuws, net als de afbeeldingen van Danny die op het ritme springt en danst. Helaas is de rest van het spel allesbehalve origineel. Zo is Disco Danny een kloon van NetEnts eerder uitgebrachte slot Super Striker (met voetbalthema). Je komt bij Disco Danny gokkast dezelfde functies en hetzelfde wiskundige model tegen. Het enige verschil is de enscenering en de uitsluiting van de optionele Bet Slip functie. De rest blijft hetzelfde.

Thema van Disco Danny: voetjes van de vloer!

De gameplay is misschien hetzelfde gebleven, maar de looks zijn wel verbeterd sinds Super Striker. Het uiterlijk van Disco Danny is in sommige opzichten eenvoudiger, maar slaagt er toch in een groter en duidelijker statement te maken. Zelfs als je alleen screenshots hebt gezien, hoef je niet te raden naar de soundtrack. Juist: een funky disco-beat. Er zijn wat house-vibes aanwezig, maar de muziek van Disco Danny leunt hard op de jaren 70 en is er des te beter voor. Het dansen vindt plaats op een 3 × 3-grid met 5 winlijnen en biedt inzetten van 10c tot €250 per spin. Dit is een klassieke fruitautomatenopstelling waar slechts three of a kind combo's mogelijk zijn. Het rekenmodel blijft min of meer hetzelfde als Super Striker, wat een RTP van 96,04% en hoge volatiliteit betekent.

De uitbetalingstabel is voorzien van enkele staven, dubbele staven, driedubbele staven, zevens, rolschaatsen, Disco Danny met zwarte tinten en Danny verkleed als Elvis. Wat wel opvalt bij de symbolen is dat gemengde combinaties van willekeurige staafsymbolen een troostprijs van 0,6x uitbetalen - de laagste op de uitbetalingstabel. Aan de andere kant van het spectrum staat de discokoning die 100 keer de inzet waard is voor een lijn, of 500x voor een volledig scherm. Zoals eerder zijn er geen wilds die extra grote combo's mogelijk maken, dus de scatters moeten het doen om het maximale uit het spel te kunnen halen.

Bonusgames en andere extra’s

Er is misschien geen optie voor een Bet Slip in dit spel, maar de rest van de functies blijven hetzelfde, wat dus gratis spins en twee scatters betekent. Disco Danny gokkast heeft in dit opzicht alles in zich omdat er twee soorten scatters zijn: een zilveren discobal en een gouden. Een gouden discobal die ergens op de rollen landt, kent een willekeurige geldprijs toe. Deze kleine presentjes verschijnen op elk moment om het basisspel wat interessanter te maken.

Gouden ballen helpen ook om de gratis spins-functie te ontgrendelen. Als een gouden bal tegelijk met twee zilveren ballen landt, of als er drie zilveren ballen op zichzelf landen, worden er gratis spins toegekend. De functie begint met 3 spins en er mogen alleen gouden ballen verschijnen. Elke gouden bal die landt, brengt een vermenigvuldiger van 1x tot 50x met zich mee en zet de spins terug naar 3. Als er binnen 3 spins geen discoballen verschijnen, eindigt de functie.

De gratis spins-functie heeft 5 verschillende niveaus en elk niveau heeft een vermenigvuldiger die toeneemt door respectievelijk x1, x2, x3, x5 of x10. Als gouden ballen het scherm vullen, worden al hun waarden bij elkaar opgeteld en vermenigvuldigd met de niveauvermenigvuldiger. Vervolgens ga je naar het volgende niveau. Krijg de functie tijdens een goede serie van spins en het is mogelijk om flinke winsten te behalen.

Disco Danny gokkast gratis oefenen

Wil je ook Disco Danny gokkast van NetEnt gaan spelen? Probeer dan eerst de gratis versie van zodat je geen domme fouten tijdens het spelen en het plaatsen van je inzetten maakt. Als je dan eenmaal het volledige spel onder de knie hebt, kun je echt geld gaan inzetten op de Disco Danny gokkast. Zo haal je het maximale uit je speelgeld.

Gokwijzer over Disco Danny van NetEnt

Biedt Disco Danny gokkast van NetEnt ons een plezierige groove uit de jaren 70 op de rollen? Ja en nee. De sfeer is goed, hoewel de beelden nog best wel eenvoudig zijn voor een NetEnt-slot. De sfeer komt voornamelijk voort uit een rake soundtrack en een Sesamstraat-lettertype-logo dat de funk moet brengen.

Als gokkast met een 3 × 3-raster jouw ding is, dan kan Disco Danny gokkast goed voor je uitpakken. Anders is het misschien te simpel voor je. Net als de voetbalversie kan het spel van niets naar iets gaan dankzij een ongrijpbaar bonusspel. Gratis spins kunnen worden opgebouwd dankzij een overvloed aan vermenigvuldigers. Dit spel heeft wat ons betreft echt wel zijn momenten, maar helemaal los gingen we nu ook weer niet op de Disco Danny dansvloer.

Disco Danny gokkast