Gokwijzer

Divine Fortune

Gokkast Divine Fortune is ontwikkeld door NetEnt en is een jackpotspel. Ga terug in de tijd van het oude Griekenland en stap in een wereld vol mythische figuren, gouden munten en meer. Divine Fortune beschikt over 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen. Als extra features zijn er Wild substitutions, Falling Wilds Re-Spins, Wild on Wild, Free Spins en een Jackpot Bonus Game. Dat bonusspel bestaat uit drie verschillende jackpots, inclusief een progressieve Mega Jackpot.

De symbolen bij gokkast Divine Fortune zijn onder andere de mythische wezens Medusa, Minotaur en Phoenix. De Wilds zijn interessant bij dit videoslot want ze kunnen de Falling Wilds Re-Spins feature activeren. Bij elke re-spin zakt de Wild dan 1 plekje naar beneden op de rol. Krijg je te maken met de Wild in Wild feature dan vouwt het Wild-symbool (het witte paard met vleugels) zich helemaal uit over de rol. Als je minimaal 3 symbolen met Free Spins op de rollen hebt, krijg je gratis spins, tot maximaal 12 in totaal.

Je ziet het: gokkast Divine Fortune heeft heel wat te bieden op het gebied van extra features. Tel daar nog de jackpot bij op en je zult begrijpen dat je deze kast zeker een keer moet gaan uitproberen.

Divine Fortune gokkast