Gokwijzer

Double Stacks

Gokkast Double Stacks van NetEnt is een videoslot met 5 rollen en 3 rijen. Het aantal winlijnen op deze kast is 10 en je kunt het spel een beetje zien als een kruising tussen Dazzle me en Twin Spin. Als je een liefhebber bent van de wat eenvoudigere fruitautomaten dan zal dit spel je zeer zeker aanspreken. De symbolen zijn dan ook allemaal welbekende gokkastsymbolen zoals fruit, zevens, bar-symbolen, diamanten en bellen. Het uitbetalingspercentage van deze gokkast bedraagt volgens kenners 96,1% en je kan inzetten plaatsen van minimaal 10 cent en maximaal 200 euro. De maximale winst bedraagt 1.000 munten.


Thema en werking van gokkast Double Stacks

Zoals al aangekondigd: gokkast Double Stacks is helemaal in de stijl van de retro gokkasten. Er is een modern jasje overheen gegooid qua kleuren en graphics, maar in de basis blijft het gewoon een slot waar het de bedoeling is om zo veel mogelijk gelijke symbolen op de winlijnen te krijgen. Er zijn scatter-symbolen die free spins op kunnen leveren (minimaal 3 benodigd) en daarnaast zijn er stacked wilds op de rollen. Als zo'n wild valt, betekent dat dus dat de hele rol wild wordt.


Bonusgames bij Double Stacks

Helaas. Er zijn geen extra bonusgames te spelen bij gokkast Double Stacks voor hogere winsten. Het enige extraatje zijn dus de free spins die geactiveerd worden bij minimaal drie scatters op de rollen. Je krijgt dan vijf free spins die voorzien zijn van stacked wilds. Voor jou dus kans op grotere winsten. Vallen er tijdens je free spins nog meer scatter-symbolen, dan wordt het aantal free spins ook nog eens verhoogd. Twee scatter-symbolen leveren dan twee extra free spins op.


Gokkast Double Stacks: een aanrader?

Verwacht geen technische en grafische hoogstandjes op deze kast, maar dat is ook helemaal niet nodig voor sommige spelers. Als je houdt van fruitautomaten waar de kans op flinke winsten aanwezig is, dan is dit een prima gokkast om te spelen. Zowel op je computer, tablet als smartphone.

Double Stacks gokkast