Gokwijzer

Dracula

De Dracula gokkast is de nieuwste en enorm spannende videoslot van NetEnt, die tevens ontwikkeld is in samenwerking met Universal. Het thema van dit spel is uiteraard de welbekende Dracula, die in dit spel wel een verjongingskuur heeft ondergaan en eruit ziet alsof hij dagelijks in de sportschool getraind heeft.

Dit videoslot heeft 5 rollen, 4 rijen en je kunt op maximaal 40 lijnen spelen. Ontdek bovendien de nieuwe Bat-feature, free spins, stacked symbolen, stacked wilds en de reguliere Wild-symbolen.

Wat vooral opvalt aan gokkast Dracula zijn de prachtige animaties tussen het spelen op de rollen door. Er is veel aandacht en tijd besteed aan het mysterieus en spookachtig maken van het totale spel. Je ziet Dracula die dreigend over de rollen beweegt en in een groep vleermuizen verandert als de Bat-functie is geactiveerd. Een willekeurig aantal vleermuizen landt dan op de rollen en wanneer de rollen stoppen veranderen ze in een willekeurig symbool. Bij grote winsten (die je bijvoorbeeld verkrijgt tijdens het spelen van de free spins) zie je een angstaanjagende Dracula in beeld, die niet blij lijkt te zijn met de winsten die je gemaakt hebt. Maar laat je niet afschrikken en geniet van het verslaan van dit griezelige monster.

Dracula gokkast