Gokwijzer

Drive Multiplayer Mayhem

Gokkast Drive is een NetEnt-spel met 3 rijen en 5 rollen waarbij je als Jette door de virtuele straten racet. Voor de liefhebbers van Multipliers en Free Spins is dit spel perfect: je hebt veel mogelijkheden om dit soort speciale features te verkrijgen. De Wilds gaan nog een stapje verder dan je wellicht gewend bent: ze kunnen namelijk ook nog een Multiplier bevatten. Zo wordt de winst die je op een winlijn haalde ineens met een bepaalde factor vermenigvuldigd, tot maximaal x120! Dus tel uit je winst.

Drive gokkast is een spel boordevol snelle auto's waarbij de adrenaline menigmaal door je lichaam zal gieren. Heb je drie of meer Scatter-symbolen, dan worden de Free Spins ingeschakeld (minimaal 10). Jette heeft dan drie racerivalen tegenover zich, wat voor nog meer spanning zorgt op dit videoslot. Het geheel doet aan als een echte racing game, dus zowel gokkers als gamers zullen dit spel fantastisch vinden.

De symbolen op de rollen zijn naast Jette en haar drie rivalen de welbekende 9, 10, J, Q, K en A. Daarnaast zijn er ook nog een snelle auto en de Wild- en Scatter-symbolen. Gokkast Drive is een snel videoslot waar je in een zeer korte tijd veel munten kunt winnen. In totaal maar liefst 750.000! En het leuke aan Drive (Multiplier Mayhem) is dat je er helemaal geen rijbewijs voor nodig hebt!

Drive gokkast