Gokwijzer

Druidsí Dream

Druidsí Dream gokkast is een speels slot met een Keltisch thema dat rijk is aan sfeer, maar wat minder spanning en winstpotentieel heeft. De Wild-symbolen worden gestapeld en kunnen sticky worden. Dit spel biedt actie met lage tot gemiddelde variantie en is voorzien van gratis spins en respins.

Keltisch thema bij Druidsí Dream

Meteen vanaf het begin wordt duidelijk dat Druids' Dream gokkast meer een budgetproductie is van NetEnt. Dat hoeft niet erg te zijn en het grid bestaat uit 5 rollen en 4 rijen is vervaardigd in een stijl van gebarsten steen. De diepe houtsfeer doordringt het tafereel en wordt afgesloten met een ontspannend deuntje. Je kunt inzetten plaatsen van 20 cent tot Ä400 per draai. Uitbetalingen gebeuren door landingscombinaties van ten minste drie gelijke symbolen op een van de 40 vaste betaallijnen. Wat de kans dat dit gebeurt vergroot, is dat het spel beide kanten op betaalt - van links naar rechts en van rechts naar links, waarbij de hoogste combinatie op een regel wordt uitbetaald. Ondanks een RTP van 96% en een low-medium instelling kan het even duren voordat er iets interessants gebeurt. De uitbetalingssymbolen die NetEnt heeft ontwikkeld, zijn allemaal nieuw in het spel en geÔnspireerd op een naturalistische thema. Er zijn vier lage uitbetalingen in de vorm van blauwe, groene, gele en rode glinsterende runenstenen. De beter uitbetalende symbolen bestaan uit een oranje pompoen of een rots, een afdruk van een berenpoot op een trommel, een uil en een wolf.

Diverse bonus features en extraís

De beschikbare extra features zijn sterk afhankelijk van de Wilds, dus dat is waar we hier naar gaan kijken. Wilds verschijnen als enkele symbolen op rol 1, 3 en 5 tijdens het basisspel, rol 3 tijdens respins en rol 1 en 5 tijdens de gratis spinsronde. Daarnaast verschijnen ze gestapeld op rol 2 en 4 tijdens het basisspel en respins, of op rol 3 tijdens gratis spins.

De mannelijke en vrouwelijke druÔden zijn twee van de scattersymbolen. De man verschijnt op rol 2 en de dame op rol 4. Ze kunnen op de bodem van een aantal stakker Wilds op rol 2 landen, of aan de bovenkant van zo'n stapel op rol 4. Wanneer dat gebeurt, wordt de rol geladen en vergrendeld. Het aantal wilds in een geladen stapel is dan het aantal respins dat wordt toegekend. Als er tijdens respins een nieuwe stapel wilds op rol 2 of 4 zonder spreading terechtkomt, wordt de Nudge-functie bij de volgende respin geactiveerd. Dit biedt een extra kans om die tweede scatter te scoren.

Als de mannelijke en vrouwelijke scatters tegelijkertijd verschijnen, activeren ze 6 gratis spins. Elk wild die op rol 2 en 4 aanwezig is wanneer dit gebeurt, voegt een extra gratis spin toe. Het spel maakt alle wilds en scatters die de ronde hebben getriggerd sticky wilds voor de duur van de functie. Een laatste aspect van het bonusspel is dat wildstapels kunnen verschijnen met berenverspreidingssymbolen op rol 3. Als de beer landt, worden er nog 3 gratis spins aan toegevoegd.

Druidsí Dream gokkast gratis oefenen

Wil je ook gaan spelen op deze Druidsí Dream gokkast? Kies er dan voor om eerst de gratis variant te gaan oefenen. Het is altijd handig om het complete spel eerst goed te begrijpen alvorens je daadwerkelijk je eigen euroís in gaat zetten. Daarna kun je dan verder gaan met het voor echt geld spelen van deze Druidsí Dream gokkast.

Gokwijzer over Druidsí Dream van NetEnt

Druidsí Dream gokkast van NetEnt was een van die spellen die weinig emotionele reacties uitlokte en een ietwat leeg gevoel achterliet na het spelen. Er zijn ongetwijfeld liefhebbers van de natuur en vreemde DruÔden. Maar als jij dat niet bent, is het moeilijk om Druidsí Dream positief te ervaren. Het doet niets overdreven spannends met de beschikbare functies, het winstpotentieel is niet om over naar huis te schrijven... kortom, het is lastig om er iets positiefs van te vinden om enthousiast over te worden. Wat ons betreft althans.

Druidsí Dream gokkast