Gokwijzer

Fairytale Legends

Gokkast Fairytale Legends van Netent is een videoslot die je kunt spelen op goksites. Een thema slot die geheel in het teken staat van het sprookje van Roodkapje. Er zijn in totaal 5 rollen met 3 rijen met symbolen. De hele gokkast doet zowel qua graphics als muziek enorm sprookjesachtig aan. Je ziet feen met toverstafjes voorbijkomen, maar ook onderdelen uit het sprookje van Roodkapje zoals de wolf en grootmoeders huisje. De symbolen die gebruikt worden zijn naast de 10, J, Q, K en A onder andere een sprookjesboek, een schatkistje, een Fairytale logo en een sleutel.

Er zijn verschillende extra features bij gokkast Fairytale Legends aanwezig. Zo is er een Fairy Magic spin, waarbij een fee met haar toverstaf een aantal symbolen vooraf al allemaal hetzelfde maakt. Bij de Fairy Wild spin zorgt de toverstaf ervoor dat er verschillende Wild symbolen op de rollen verschijnen. De Fairy Surprise zegt al genoeg: dit is een verrassing met veel dezelfde symbolen die je extra euro's op kunnen leveren.

Dan zijn er ook nog bonus features, die verschijnen als je een schatkistje hebt op de rollen 1, 3 en 5. Je kunt dan een keuze maken voor n van de drie kistjes. Kies je de kist waar een Coin Win inzit, dan krijg je automatisch een groot aantal munten. De kist met de Free Spins zorgt ervoor dat je 10 gratis spins krijgt, waarbij tijdens die spins ook nog allerlei extra spins te verdienen zijn als er weer schatkistjes verschijnen tijdens het draaien. De laatste bonus feature is de Beware The Wolf bonus. Je komt dan in een soort sprookjesland terecht met een weggetje dat leidt naar grootmoeders huisje. Door steeds te klikken op een soort dobbelsteen kun je 1 tot 6 plaatsen vooruit, waarbij je op allerlei verdubbelaars stuit. Maar pas op, kom je op een vakje van de wolf dan ben je af.

Je ziet het, gokkast Fairytale Legends kan je urenlang speelplezier opleveren. Inclusief mooie winsten!

Fairytale Legends gokkast