Gokwijzer

Fantasini Master of Mystery

Gokkast Fantasini is een NetEnt-spel met 3 rijen en 5 rollen. Op dit videoslot heb je maar liefst 243 mogelijkheden om te winnen. Ook is er een spectaculaire Linked Reels feature, waarbij meerdere rollen tijdens een spin precies op dezelfde manier gaan draaien en dezelfde symbolen laten zien. Extra veel kansen op mooie winsten dus! Bovendien ziet de feature er erg spectaculair uit. Hij is voorzien van spannende geluiden zodat je op het puntje van je stoel zit als je de Linked Reels op je scherm ziet (en hoort) verschijnen.

Elke spin start met twee dezelfde rollen die naast elkaar gelegen zijn (en dus ook precies dezelfde symbolen weergeven). Tijdens de spin kunnen de aangrenzende rollen er ook nog eens bijkomen, zodat er soms drie, vier of zelfs vijf precies dezelfde rollen naast elkaar tot stilstand komen. Verder zijn er ook nog Wild-symbolen (op de rollen 2 t/m 5) die kunnen veranderen in het symbool dat je nodig hebt om een score op de rollen met zo veel mogelijk punten te behalen.

Het thema van gokkast Fantasini zal je snel duidelijk zijn. Fantasini is de Master of Mystery: een illusionist of goochelaar. Deze illusionist is ook een van de symbolen op de rollen, net als zijn assistente en andere zaken die met magie en goochelen te maken hebben (zoals een kist met sloten, handboeien, etc.). Verder zijn natuurlijk ook de bekende getallen 9 en 10 en de letters J, Q, K en A van de partij. Speel zelf ook gokkast Fantasini (Master of Mystery) en ontdek alles van dit machtige spel!

Fantasini gokkast