Gokwijzer

Finn and the Swirly Spin

Vergeet alles wat je weet over hoe een gokkast eruit ziet, want NetEnt komt met iets compleet nieuws: gokkast Finn and the Swirly Spin. In plaats van dat er rollen zijn, heb je hier te maken met een grid van 5 bij 5 waar de symbolen in vallen alsof het een draaikolk is. Zo is in elk geval wel meteen de term Swirly Spin verklaard.

Finn and the Swirly Spin neemt je mee naar het platteland van Ierland. Finn lijkt wel wat op het symbool van St. Patrick's Day, althans de groene hoed doet je daar meteen aan denken. Videoslot Finn and the Swirly Spin is een zogenoemd cascading symbols slot: ofwel een gokkast waarbij de symbolen die winnende combinaties maken wegvallen en er weer nieuwe mogelijkheden ontstaan. Ook is het een cluster pays gokkast, wat inhoudt dat je een winnende combinatie hebt als er 3 of meer dezelfde symbolen horizontaal of verticaal aan elkaar grenzen.

De symbolen bij gokkast Finn and the Swirly Spin zijn onder andere edelstenen, noten, hoefijzers, harten, klaveren en schoppen. De edelsteen is het symbool dat zorgt voor de hoogste uitbetaling. Maar wat het spelen van deze kast vooral de moeite waard maakt zijn de extra features.

Zo zijn er in het basisspel maar liefst 4 extra opties:

  • Starfall Wilds voegen 2 tot 5 extra Wild-symbolen toe.
  • Dragon Destroy verwoest een aantal symbolen zodat er ruimte is voor een nieuwe avalanche.
  • Irish Luck voegt een horizontale of verticale lijn toe van hetzelfde symbool. Als speler heb je dan altijd winst en de feature verschijnt alleen als je een spin hebt zonder winst.
  • Magic Transform verandert alle harten en schoppen symbolen in symbolen die meer waard zijn.

En dan heb je ook nog de bonus games. Die worden geactiveerd als je de sleutel (scatter) helemaal in het midden van het grid krijgt (dus door steeds te blijven winnen achter elkaar zodat het symbool steeds verder opschuift). Lukt het je, dan heb je 4 bonusgames om uit te kiezen. En dat betekent nog meer kans op winst bij gokkast Finn and the Swirly Spin.

Finn and the Swirly Spin gokkast