Gokwijzer

Football Champions Cup

Gokkast Football Champions Cup combineert de voetbalsport met de goksport en is een geweldig online videoslot om te spelen. Het bestaat uit 5 rollen en 3 rijen en je beschikt als je op gokkast Football Champions Cup speelt over 20 winlijnen. Naast de standaard symbolen die op de rollen komen om prijzen te winnen (zoals getallen, voetballen, keepershandschoenen en scheidsrechterfluitjes) zijn er ook nog speciale features bij dit spel. Zo zijn er Overlay Wild Substitutions wat inhoudt dat als zo'n Wild-symbool op de rollen verschijnt er ook een aantal andere symbolen in een Wild veranderen.

Free spins krijg je bij gokkast Football Champions Cup als er minimaal 3 keer in 1 beurt het scatter-symbool (een gouden beker) op de rollen verschijnt. Vervolgens beland je in een speelschema van een voetbaltoernooi, waarbij je steeds een tegenstander via de free spins dient uit te schakelen. De winnaar krijgt daarbij maar liefst 10.000 munten, de verliezend finalist 2.000 munten en de winnaar van de derde plek wint er 400. Natuurlijk maak je tijdens de free spins ook gewoon kans om munten te winnen met de normale wincombinaties op de rollen.

De bonus game bij gokkast Football Champions Cup is ook een leuke toevoeging aan het spel. Je belandt als er drie bonus-symbolen op de rollen verschijnen in een penalty shootout. Je mag zelf een aantal penalty's schieten en er ook een aantal proberen te stoppen. Hoe beter je dat doet, hoe meer je wint uiteraard. Je ziet het: gokkast- en voetballiefhebbers zullen zich prima vermaken bij dit interactieve spel. Ga dus ook spelen op gokkast Football Champions Cup.

Football Champions Cup gokkast