Gokwijzer

Fortune Rangers

Fortune Rangers gokkast van NetEnt is een videoslot dat draait om Japanse vechtsporters die aan een soort van Kung Fu doen. Het spel wordt gespeeld in een ietwat afwijkend grid van rollen met achtereenvolgens 3-3-4-4-5 rijen met symbolen. Het aantal winlijnen bedraagt 76 en het uitbetalingspercentage is 96,54%. In de basis is het een redelijk eenvoudig videoslot met niet al te veel extra's: een Lucky Wild reels feature en een gratis spins ronde met Linked Reels.

Fortune Rangers: gokkast met Japans vechtsportthema

Zoals gezegd is het thema van Fortune Rangers gokkast dus de Japanse vechtsport en dan meer bepaald Kung Fu. Alle symbolen zijn dan ook in Aziatische stijl weergegeven. De beide Fortune Rangers (de vechtsporters) vertegenwoordigen de hoogste waarde. De wat lager uitbetalende symbolen zijn onder andere waaiers, papierrollen en de bekkens.

Dit zijn de bonus features!

Zoals al eerder aangegeven zijn er dus twee features waar mooie extra's mee te winnen zijn. Allereerst hebben we de Lucky Wild Reels feature die willekeurig in het basisspel kan worden geactiveerd. Als dit plaatsvindt, veranderen minimaal 1 en maximaal 5 rollen volledig in Wilds. De free spins feature krijg je als je 3, 4 of 5 scatter symbolen op de rollen draait. Je krijgt dan respectievelijk 8, 12 of 16 free spins. Gedurende deze free spins is de Linked spins feature actief. Dat houdt in dat er steeds 2 tot 4 rollen (van de eerste 4 rollen) gesynchroniseerd worden waar dan dezelfde symbolen op vallen.

Fortune Rangers gokkast gratis oefenen

Wil je nog niet meteen echt geld inzetten of je het spel eerst wat meer eigen maken? Je kan Fortune Rangers gokkast ook gewoon gratis oefenen. Op deze pagina vind je een demoversie van het spel. Alles werkt precies als bij het echte spel, alleen is het nu zonder risico want je zet geen echt geld in.

Spelen voor echt geld

Heb je het spel onder de knie en lijkt het je wat? Bezoek dan een online casino of goksites die dit spel aanbiedt. Profiteer meteen van interessante bonussen als je je er aanmeldt zodat je nog meer speelgeld ter beschikking hebt.

Gokwijzer over Fortune Rangers van NetEnt

Wij vinden Fortune Rangers gokkast van NetEnt een prima spel om te spelen. Dat heeft te maken met het thema, het afwijkende grid en de speciale features. Dat kan je namelijk flink hoge winsten opleveren. Daarbij ziet het spel er ook nog eens heel mooi uit en zijn de graphics prima in orde.

Fortune Rangers gokkast