Gokwijzer

Fruit Spin

Gokkast Fruit Spin van NetEnt is speelbaar op elk device en beschikt over 5 rollen, 4 rijen en 40 winlijnen. Het thema is zoals je zult begrijpen fruit, en dan meer bepaald het fruit en de symbolen die je kent van de fruitautomaten. Denk aan kersen, sinaasappels en druiven maar ook bar-symbolen en 7-symbolen. Die laatste twee leveren de hoogste prijzen op.

Het spel oogt verder vrij rustig qua graphics en moet het grotendeels hebben van de bonusfeatures. Die zorgen ervoor dat je sneller een hogere prijs kan winnen. Zo zijn er stacked-symbolen, wat inhoudt dat dezelfde symbolen direct boven elkaar verschijnen. Om de Lucky Wheel bonus te kunnen activeren moet je een blok van 3x3 scatter symbolen (die dus stacked zijn) bij elkaar krijgen. Er gaan radjes draaien en daar kan je zowel geldbedragen als free spins mee winnen. En natuurlijk zijn er ook bij deze gokkast wild-symbolen aanwezig. Die kunnen ingezet worden voor elk symbool van de kast, behalve de scatters.

Je kunt gokkast Fruit Spin spelen op je computer of laptop, maar dus ook op je smartphone of tablet. Het werkt precies hetzelfde al maak je hier natuurlijk wel gebruik van de touch-functie van je apparaat en zal je beeldscherm waarop de gokkast te zien is iets kleiner zijn. Maar zo kan je in elk geval altijd je favoriete gokkast Fruit Spin spelen, waar je ook bent.

Fruit Spin gokkast