Gokwijzer

Gems of Adoria

Gems of Adoria gokkast van NetEnt is een vrij uniek videoslot dat gebruikmaakt van het nieuwe Real Time 3D grafische systeem van NetEnt. Het spel ziet er daardoor zeker goed uit en is heel anders dan wat je waarschijnlijk eerder hebt gezien. Er is hier zoveel nieuw dat Gems of Adoria een gokkast is die echt gespeeld moet worden om volledig gewaardeerd te worden. Toch doen we ons best om de ervaring via deze review goed op je over te brengen.

Thema van Gems of Adoria: edelstenen

Gems of Adoria gokkast heeft een 5-rollen, 3-rijen raster en de camera draait rond verschillende hoeken. Het ingelijste raster is bijna tribal-achtig, met drijvende eilanden die op de achtergrond te zien zijn als de camera van positie verandert. De mysterieuze beelden gaan gepaard met auditieve effecten en de retro-golfvibe roept visioenen op van een dystopische toekomst. De muziek is sowieso goed; de geluidseffecten passen perfect bij de grote dikke symbolen. Edelstenen met de grote symbolen van Gems of Adoria bevatten 8 gewone tegels verdeeld in 4 lage en 4 hoger uitbetalende symbolen. Het zijn allemaal felgekleurde juwelen, met symbolen die metalen randen krijgen om ze te onderscheiden van de lager uitbetalende items.

Bonusgames en andere extra’s

Het winstpotentieel is overigens niet een van de sterke punten van Gems of Adoria gokkast. Het is afhankelijk van een gestage stroom van kleinere overwinningen om spelers betrokken te houden. Dit betekent een wiskundig model met lage volatiliteit dat een RTP van 96,13% en een hitfrequentie van 22,1% produceert. Het spel is over het algemeen wel stabiel, maar met helaas maar een paar verschillende functies om het basisspel op te splitsen. Qua bonus features en extra's: Gems of Adoria maakt veel gebruik van wilds, dus laten we daar beginnen. De standaard wilds is een grote rode en gouden ‘W’. De belangrijkste taak van de wild is om alle uitbetalingssymbolen te vervangen om een winnende combinatie te vormen, die overal kan landen om dit te doen.

Wilds spelen ook een centrale rol in de functie Striking Wilds. Wanneer deze functie is geactiveerd, schuift het gezichtspunt naar links voor een andere weergave terwijl 2 tot 9 Wild-symbolen willekeurig op de rollen worden geplaatst. Stapels met wilds zijn een veelvoorkomend resultaat van de Striking Wilds-functie.

De volgende willekeurig verschijnende feature is de Flipping Symbols. Deze is wat lastiger te beschrijven, maar in wezen worden 2 - 5 symbolen op een rij willekeurig geselecteerd om verticaal of horizontaal om te klappen. Er kunnen ook meerdere flips zijn - elk met een betere uitbetaling dan het vorige resultaat. Het doet soms een beetje denken aan het verwisselen van de blokjes op een Rubik's kubus.

Als laatste is er het scattersymbool in de vorm van een gloeiende bol dat in elke positie kan verschijnen. Je hebt er 3, 4 of 5 nodig om respectievelijk 10, 20 of 50 gratis spins te krijgen. Flipsymbolen en Striking Wilds verschijnen beide tijdens de gratis spins, hoewel er verder weinig spannends is om ze te onderscheiden van het basisspel.

Gems of Adoria gokkast gratis oefenen

Wil je ook op deze Gems of Adoria gokkast spelen en de 3D-ervaring inclusief de unieke features van dit spel meemaken? Probeer dan eerst de gratis versie van Gems of Adoria uit om alles een beetje te gaan snappen. Pas als je het complete spel begrijpt, doe je er verstandig aan om voor echt geld te gaan spelen op deze gokkast.

Gokwijzer over Gems of Adoria van NetEnt

Wat we nu eigenlijk vinden van Gems of Adoria gokkast van NetEnt? Spelers die het leuk vinden om in een gameplay terecht te komen zonder enorme hoogtes en laagtes, zullen het algehele pakket van dit spel zeker waarderen. Maar als je iets meer verwacht, zou je wel eens bedrogen uit kunnen komen. Is Gems of Adoria's moderne look een glimp van hoe toekomstige slots eruit gaan zien? Misschien is het Real Time 3D-effect inderdaad intrigerend en zal het ongetwijfeld in de nabije toekomst opnieuw worden uitgerold. Maar omdat dit hun eerste gebruik was, voelt het alsof Gems of Adoria gokkast een beetje een testversie was, terwijl andere aspecten van het spel te weinig aandacht hebben gekregen.

Gems of Adoria gokkast