Gokwijzer

Glow

Glow is een videoslot dat ontwikkeld is door softwarefabrikant Netent. Het thema van deze online gokkast is het Scandinavische Noorderlicht, een prachtig natuurverschijnsel.

Dit videoslot heeft vijf rollen, drie rijen en je kunt op maximaal vijftien winlijnen spelen. Net als de FruitShop (een videoslot waarop Glow op gebaseerd is) is Glow niet heel ingewikkeld om te spelen. Wat je veel geld op kan leveren is de verborgen edelsteen. Verschijnt die op de rollen, dan kan je er veel gratis spins mee verdienen. Ook de 2x Multiplier (in de vorm van het symbool van een beer) kan je free spins bezorgen. Hoe groter de combinatie, hoe groter het aantal gratis spins. Eigenlijk draait dit spel vooral om het verkrijgen van zo veel mogelijk free spins. Twee of drie eland-symbolen geven je één free spin, vier symbolen leveren twee free spins op en vijf symbolen zorgen voor vijf free spins. Heb je drie dezelfde symbolen van elk ander dier (wolf, vos, uil en konijn) dan krijg je één free spin, vier dezelfde geven er twee en bij vijf heb je er wederom ook vijf.

Het is makkelijk om bij Glow nog meer free spins te krijgen, zeker als je een wild-symbool krijgt tijdens een winnende combinatie bij de free spins. De multiplier is dan namelijk x4! Je minimale inzet per spin bedraagt 15 cent en de maximale inzet per ronde bedraagt maar liefst 150 euro. Je kunt Glow ook spelen op je smartphone of tablet. Het spel ziet er verder mooi uit qua graphics en je kunt ook lekker snel spelen. Echt een aanrader!

Glow gokkast