Gokwijzer

Gorilla Kingdom

Gorilla Kingdom gokkast speelt zich diep in het jungle-gebied af waar de lucht vochtig is en er veel insecten zijn. Het spel is voorzien van NetEnt-graphics en Gorilla Kingdom is een weelderig ogende gokkast. Voor een brullende waterval zie je het 5 × 4-grid met 1024 manieren om te winnen. De rollen zijn semi-transparant, of passen in ieder geval goed in hun omgeving. Met als resultaat een aangenaam ogend videoslot. Wie van de natuur houdt, zal zeker genieten van wat NetEnt hier heeft gecreëerd.

Jungle- thema bij Gorilla Kingdom

Het thema van Gorilla Kingdom gokkast is dus zoals gezegd de jungle en uiteraard gorilla’s. De uitbetalingstabel is een mix van 10 reguliere symbolen, verdeeld in 5 laagbetalende 9-A kaartwaardes en hoogbetalende karaktersymbolen. De hoge prijzen worden gewonnen met de inwoners van de jungle en beginnen met een pangolin en een okapi. Vervolgens komen we bij de premium symbolen: de vogel met hoornsnavels, een luipaard en de gorilla die 4 keer de inzet waard is voor five of a kind. De premiums hebben slechts 2 van een soort nodig om uit te betalen, terwijl de rest van de symbolen er minimaal drie nodig hebben. NetEnt heeft wilds weggelaten, waardoor het basisspel een beetje flauw blijft en er zijn slechts twee andere speciale symbolen die we bij de extra features afdeling zullen bekijken.

Diverse bonus features en extra’s

Er zijn twee speciale features of symbolen met om te beginnen de welbekende scatter. Het verschijnt op elke rol in de vorm van een grote, dikke blauwe diamant en wanneer er 3, 4 of 5 landen, belonen ze je respectievelijk met 10, 15 of 20 gratis spins. Een aantal veranderingen in de bonusronde maken het spelen ervan aantrekkelijk. Ten eerste kan het gorilla-symbool willekeurig verschijnen als het gorilla-maskersymbool. Wanneer dit gebeurt, gedraagt het zich als een normaal gorilla-symbool op de rollen, maar het stapt ervan af en komt terecht in een slot op het dierenpaneel eronder. Dit paneel toont de andere vier premium diersymbolen in een totem-achtige structuur.

Wanneer het masker 6 slots van een dierenpaneel vult, verandert het in de gorilla en worden er 2 gratis spins toegevoegd aan je totaal. In een twist worden dierensymbolen getransformeerd in volgorde van hoog naar laag, in plaats van andersom zoals je ze normaal gesproken ziet. Het maakt het allemaal een beetje lastiger, hoewel het nog steeds mogelijk is om ze allemaal te upgraden, zodat alleen gorilla's en royals op de rollen verschijnen.

Diamond scatters blijven in het bonusspel en kunnen de levensduur van de feature verlengen. Als er 2, 3, 4 of 5 in zicht zijn, halen je 3, 10, 15 of 20 extra gratis spins op. Als het goed gaat is het mogelijk om een flink aantal gratis spins op te stapelen via scatters en het vullen van de dierpanelen.

Gorilla Kingdom gokkast gratis oefenen

Wil je ook je geluk gaan beproeven op deze Gorilla Kingdom gokkast? Ga dan eerst de gratis variant van dit spel uitproberen. Je doet er verstandig aan om het complete spel eerst goed te snappen voordat je daadwerkelijk je eigen geld in gaat zetten. Daarna kun je dan verder gaan met het voor echt geld spelen van deze Gorilla Kingdom gokkast.

Gokwijzer over Gorilla Kingdom van NetEnt

Gorilla Kingdom gokkast van NetEnt was een beetje lastig te beoordelen. Het is een slot dat gewoon zijn ding doet, er mooi uitziet, een goed bonusspel heeft, maar toch net iets lijkt te missen. Het heeft geen grote gebreken maar ook geen echte wauw-momenten. Het grootste minpunt vinden wij de functie voor de transformerende symbolen, vooral omdat dat 'gejat' is van een van de concurrenten: Thunderkick's Pink Elephants.

Gorilla Kingdom gokkast