Gokwijzer

Grand Spinn gokkast

Grand Spinn gokkast van NetEnt is een videoslot met drie jackpots en is ontworpen geheel in de stijl van de fruitautomaten van weleer. Sinaasappels, meloenen, bar-symbolen en zevens: ze komen allemaal terug in dit flitsende videoslot. Verrassend genoeg is er maar 1 winlijn, maar daarbij zijn er ook nog nudges en multipliers die het extra interessant maken.

Thema van Grand Spinn

Zoals gezegd grijpt deze gokkast helemaal terug naar de jaren dat gokkasten alleen nog maar als fruitautomaten bestonden. De welbekende symbolen komen in Grand Spinn gokkast dan ook allemaal terug. En terwijl tegenwoordig elke gokkast probeert om zo veel mogelijk winlijnen te creëren (243 komt voortaan erg vaak voor), heeft Grand Spinn ervoor gekozen om het bij één winlijn te houden. Daar zitten dan wel extra features bij om het spel wat interessanter te maken.

De Grand Spinn features

Als extra features heeft Grand Spinn gokkast twee dingen ingebouwd. Zo is er een Nudge-feature die ervoor kan zorgen dat de rol nog een tikje omhoog of juist omlaag gaat op het laatste moment. De Nudge-feature ontstaat op het moment dat je een winst hebt op een winlijn. Je kunt al vaag zien op de rijen boven en onder de middelste rij welk symbool er dan aan zit te komen. En door de Multiplier Wild heb je niet alleen meer kans op een winst op de lijn, maar wordt die winst ook nog eens met twee vermenigvuldigd. Verder heeft Grand Spinn ook nog drie jackpots waar je kans op maakt tijdens het spelen.

Gokwijzer over Grand Spinn van NetEnt

Je moet ervan houden zullen we maar zeggen. Als je echt kunt genieten van alleen maar naar draaiende rollen kijken zonder verdere bonusgames, dan zal Grand Spinn gokkast je vast en zeker aanspreken. En door de Multiplier Wild en de Nudge-feature maakt het dit basisprincipe nog best interessant. Maar wil je leuke bonusgames kunnen spelen, dan kun je deze gokkast beter links laten liggen. Voor de grotere prijzen kun je ook Grand Spinn Superpot spelen, hetzelfde spel maar dan met progressive jackpot.

Grand Spinn gokkast