Gokwijzer

Guns 'N Roses

Videoslot Guns 'N Roses is een NetEnt-spel dat beschikt over 3 rijen 5 rollen en 20 winlijnen. Als je alleen al kijkt naar de gave features dan kunnen we nu al stellen dat deze gokkast een ware hit zal zijn. Net als de bekende nummers van Guns 'N Roses natuurlijk!

De legendarische rockband Guns 'N Roses stond (niet geheel verrassend) model voor de opzet van gokkast Guns 'N Roses. In de jaren negentig scoorden zij wereldwijde hits als Sweet Child O' Mine en Welcome to the Jungle. Het leuke is dat je bij het spelen van dit spel dit soort nummers als achtergrondmuziek kunt kiezen. Bovendien is een videoslot dat gebaseerd is op een rockband weer eens wat anders dan eentje die een film of een serie als basis heeft toch?

Videoslot Guns 'N Roses moet het naast de geweldige muziek ook echt hebben van de vele schitterende features. Er is een multiplier die je winst met maximaal x10 kan vermenigvuldigen. En het mooie is dat hij zomaar op elk moment tijdens het spelen op de rollen kan opduiken. De Wild is ook heel bijzonder want naast de standaard mogelijkheid van het verschijnen van een Wild op de rol, is er ook een grotere in de vorm van het bandlogo. Hij bestaat uit vier symbolen in het midden van het spel. Hiermee neemt de Wild in één keer de tweede, derde en vierde rol in beslag, zodat je kansen op een grote winst wel heel erg groot worden. Verder is er ook nog een geweldig bonusspel waarbij je speelt aan het Multi Bonus Wheel. Genoeg redenen dus om ook van videoslot Guns 'N Roses fan te worden!

Guns 'N Roses gokkast