Gokwijzer

Halloween Jack

Gokkast Halloween Jack van NetEnt is een videoslot met 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen. Het uitbetalingspercentage is vastgesteld op 96,28%, de kast heeft een gemiddelde variantie en je kan inzetten plaatsen van minimaal 20 cent en maximaal 100 euro. De maximale winst (of jackpot) bedraagt 3.000 keer je inzet. Er zijn drie verschillende bonusrondes en je kan 10 tot 15 Free Spins behalen en een multiplier van maximaal x3 keer.

Thema en werking van gokkast Halloween Jack

Gokkast Halloween Jack neemt ons mee naar onze ergste nachtmerries. Visueel ziet de kast er geweldig uit. Zo staat hij in een spookachtig en donker landschap en de soundtrack van het spel (mocht je het geluid aan hebben staan) klinkt voor velen angstaanjagend. De gebruikte symbolen zijn allereerst de standaard, 10, J, Q, K, A maar dan wel omarmd door de handen van enge figuren. Verder zijn er ook nog hoefijzers, raven, vleermuizen en een vrouwelijke vampier. Die laatste is ook het symbool dat je de hoogste winst oplevert: 50 keer je inzet bij vijf stuks op een winlijn.

De Wilds bij gokkast Halloween Jack

De Halloween pompoen is het Wild-symbool en kan de vorm van elk ander gewenst symbool aannemen, behalve de lantaarn en de schatkist (de scatter). Elke winst die je behaalt met een Wild-symbool krijgt direct een x3 multiplier. Tegelijkertijd wordt de Walking Wild getriggerd bij het verkrijgen van een Wild. Bij een Walking Wild krijg je een respin en schuift de Wild 1 kolom op naar links. Dat gaat net zo lang door tot de laatste rol bereikt is.

Free spins via de scatter

Draai je drie of meer schatkisten op de rollen? Dan heb je Free Spins te pakken. Je krijgt er 10 in totaal en als je tijdens de Free Spins ronde nog een keer 3 scatters hebt, worden er nog eens 5 aan je totaal toegevoegd. Ook tijdens de free spins zijn er Walking Wilds en een multiplier van x3.

Extra bonussen

Let op tijdens de free spins en probeer op rol 5 steeds een lantaarn te krijgen. Dan activeer je namelijk de Jack'o'Lector feature, waarbij je kans maakt op 3 extra Wild-mogelijkheden. Voor elke 3 lantaarns, activeer je 1 extra Wild optie. De mogelijkheden zijn:

  • De Stacked Hell Hound Wild als je drie lantaarns hebt. Vanaf de volgende spin wordt een Wild twee vakjes hoog en wordt de Walking Wild feature geactiveerd.
  • De Stacked Jack-o-'lantern Wild, bij in totaal 6 lantaarns waarbij de eerstvolgende Wild maar liefst 3 vakjes hoog wordt (inclusief Walking Wild).
  • De Expanding Death Reaper Wild bij 9 lantaarns, waarbij je bij de volgende spin een Expanding Death Reaper krijgt zodat de hele rol Wild is. Ook die schuift steeds 1 stukje op naar links.

Halloween Jack een aanrader?

Wat ons betreft is Halloween Jack een gave kast om op te spelen. De graphics en de muziek ademen heel goed het Halloween-sfeertje uit. Daarnaast zijn er veel leuke bonusfeatures die het spelen van dit spel extra aantrekkelijk maken. Bovendien is je maximale winst 3.000 keer je inzet op elke spin, re-spin of free spin. Je hebt dan natuurlijk wel een Wild nodig om voor de x3 multiplier in aanmerking te komen.

Halloween Jack gokkast