Gokwijzer

Hansel and Gretel

Gokkast Fairytale Legends: Hansel & Gretel is NetEnts tweede gokkast uit de Fairytale Legends serie die je bij onze goksites kunt spelen. De kast bestaat uit 5 rijen en 10 winlijnen. Dat laatste lijkt niet zo heel veel maar wordt ruimschoots goedgemaakt door de zes (!) bonus features en free spins. Het spel is gesitueerd in het donkere bos (hoe kan het ook anders) waar de maan schijnt op Hans en Grietje die aan de zijkant van de rollen staan. Gokkast Fairytale Legend: Hansel & Gretel beschikt over prachtige animaties in een echte sprookjesomgeving.

De gebruikte symbolen bij deze gokkast zijn drie kleuren snoep, vogels, Hans, Grietje, schatkisten (de scatters) en het logo van Fairytale Legends. Die laatste keert het meeste uit, namelijk veertig keer je inzet als je er 5 van op een lijn hebt staan.

In het basisspel zijn drie willekeurig verschijnende features: tot maximaal 9 symbolen die worden toegevoegd aan de rollen, het transformeren van symbolen voor winnende combinaties en twee volledige stacks met wilds die de stacked wild re-spin feature activeren. Qua bonusgames heb je ook drie verschillende bij gokkast Hansel & Gretel. Je kan cash geld winnen met de coin win feature, tot 120 keer je inzet winnen door snoepjes te kiezen in de candy house bonus feature en er is een free spins feature. Daar kun je tot maximaal 20 gratis spins mee verdienen, met stacked wilds die op tot wel vier rollen kunnen verschijnen om de stacked wild re-spin feature te activeren.

Je ziet het: bij gokkast Fairy Tale Legends: Hansel & Gretel gaat het met name om de extra features waar je mooie winsten mee kan maken.

Hansel and Gretel gokkast