Gokwijzer

Hooks Heroes

Videoslot Hook's Heroes is ontwikkeld door de bekende software- en spellenmaker Netent en staat bol van spectaculaire slot features. Free spins, Feature spins en Wild symbolen: het komt allemaal voorbij. De Free Spins biedt je bovendien drie verschillende opties om uit te kiezen: de Fairy Feature, de Mermaid Feature en de Pirate Feature.

Als je de Pirate Feature hebt geselecteerd, hoeven de symbolen niet op een actieve winlijn te staan. Drie gelijke symbolen ergens op de rollen is dan al voldoende voor een winnende combinatie. De Mermaid Feature beschikt over Multipliers die gelinkt zijn aan het soort winnende combinatie dat er gemaakt wordt. Is er bijvoorbeeld een Wild bij betrokken dan verdubbelt de Multiplier je winst maar liefst viermaal. En zonder Wild worden de winsten sowieso al verdubbeld. Bij de Fairy Feature komt een fee extra Wild-symbolen brengen en tovert met een toverstaf willekeurige symbolen om in Wilds. Wie wil dat nu niet?

Wat verder opvalt aan dit spectaculaire spel is de zomerse sfeer die over je heen komt als je het gaat spelen. Alles is weergegeven in een Caribische stijl, zoals de achtergrond en de bijbehorende muziek. Hook's Heroes is een piratenverhaal dat zich afspeelt in een soort theater. De karakters die in videoslot Hook's Heroes voorbijkomen waren nog niet eerder te zien in een ander videoslot en zijn ook niet bekend uit films, series of tekenfilms. Het belooft dus een compleet nieuwe ervaring te worden.

Hooks Heroes gokkast