Gokwijzer

Imperial Riches

Een gokkast van NetEnt met een Oosters thema en waarbij gebruik wordt gemaakt van de Avalanche feature. Dat houdt in dat de symbolen van winnende combinaties verdwijnen en er daar weer nieuwe symbolen voor in de plaats komen. Mocht je tijdens het spelen overigens denken dat de gokkast je bekend voor komt: dat kan heel goed kloppen. Imperial Riches is namelijk een regelrechte kopie van Cosmic Fortune (qua gameplay en features) en heeft veel van de stijl en symbolen van Koi Princess geleend. Of dat vervelend is laten we even in het midden, maar we vinden het wel erg makkelijk bedacht van NetEnt. Het uitbetalingspercentage van deze gokkast bedraagt overigens 96,88% en er zijn maar liefst 5 jackpots die je kunt winnen.

Thema van Imperial Riches

Het thema van Imperial Riches gokkast is dus volledig Oosters en er zijn 5 rollen met 3 rijen symbolen en in totaal 15 winlijnen. De symbolen hebben allemaal met het Oosterse thema te maken en de premium symbolen zijn de gouden gong (die is ook Wild), een goudvis, gouden munten, goudklompen en bamboe.

De Imperial Riches features

Bij 3 of meer scatters op de rollen (de lampion) kom je in de free spins ronde terecht. Je krijgt er 10 bij 3 scatters en voor elke scatter meer komen daar nog eens 5 extra spins bij. Elke winnende combinatie in deze ronde is een juweel waard en die vallen aan het einde van de feature in een vijver met Koi karpers (je moet er dan wel minimaal 3 hebben verzameld). Je wint dan of een geldbedrag of je maakt kans op de jackpot feature. Als je in de laatste fase terechtkomt, vallen er weer juwelen in het water (maar nu zijn er 5 karpers). Heb je drie juwelen van dezelfde kleur, dan win je de bijbehorende jackpot.

Gokwijzer over Imperial Riches van NetEnt

Op zich ga je niks nieuws ontdekken bij Imperial Riches gokkast van NetEnt als je Cosmic Fortune al kent. Wij vinden deze kast aardig om te spelen maar de winsten zijn helaas niet echt je van het. Pas als je een jackpot te pakken hebt, kan je aardig wat verdienen maar dat komt dan weer niet zo heel vaak voor. Een vermakelijke kast dus, die nergens echt tot grote hoogtes stijgt.

Imperial Riches gokkast