Gokwijzer

Irish Pot Luck

De Irish Pot Luck gokkast is een spel met 5 rollen en 20 winlijnen van NetEnt. Het spel speelt zich af op een smaragdgroen eiland en je kunt er op alle apparaten vanaf 20 cent per draai een gok wagen. Het spel beschikt onder andere over willekeurige vermenigvuldigers bij elke draai, evenals een gratis spins-functie waarbij de vermenigvuldigers tot 15x toenemen. Dan heb je de Jackpot Wheel-functie waar prijzen 5.000 x je inzet uit de Mega Jackpot kunnen bereiken. Het spel heeft een uitbetalingspercentage (RTP) van 96,06%. Laten we hopen dat het geluk van de Ieren ook zijn weerslag op dat van jou heeft.

Thema van Irish Pot Luck: St. Patrick kabouter

De Irish Pot Luck gokkast heeft een Iers geluksthema (met St. Patrick als een dwergkabouter als symbool). Het spel is kleurrijk en helder, het heeft high-definition cartoonachtige graphics en is voorzien van een traditionele soundtrack. Met de gelukkige kabouter aan de zijkant van de rollen, zie je het prachtige Ierse platteland op de achtergrond.

De gebruikte symbolen zijn onder andere de lage waardes in de vorm van kaartsymbolen: klaveren, schoppen, diamanten en harten. De wat beter uitbetalende symbolen zijn de pijpen, kabouterhoeden, gouden harpen en gelukshoefschoenen. Het hoefijzersymbool is het best betalende en geeft je 2,5, 5 of 20 x je inzet voor 3, 4 of 5 in combinatie.

Bonusgames en andere extra’s

De gouden munt is het wild-symbool en vervangt alle symbolen behalve de scatter- en jackpot-symbolen. Het is ook het best uitbetalende symbool dat je 5, 10 of 50 x je inzet geeft voor 3, 4 of 5 op een winlijn. De Irish Pot Luck gokkast heeft 4 bonusfuncties. Je hebt willekeurige vermenigvuldigers in het basisspel en de Free Spins-functie, terwijl de Pot Luck-functie je kan helpen de gratis spins of de uiterst belangrijke Jackpot Wheel-functie te activeren. In het laatste geval zijn er geldprijzen en 3 vaste jackpots ter waarde van maximaal 5.000 x je inzet te verdienen.

Multiplier-functie
In het basisspel wordt bij elke draai een willekeurige vermenigvuldiger geselecteerd. Je winst kan daardoor verhoogd worden met een vermenigvuldiger van 1x, 2x, 3x of 5x.

Pot Luck-functie
Willekeurig geactiveerd, zal de Pot Luck-functie maximaal 3 jackpot-symbolen of scattersymbolen toevoegen aan rollen 1, 3 en 5. Bovendien kunnen maximaal 5 Wild-symbolen willekeurig op elke rol worden gespeeld.

Gratis spins functie
Let op het regenboog-scattersymbool dat verschijnt op rol 1, 3 en 5. Wanneer dit gebeurt, activeer je de gratis spins-functie waarbij je 10 free spins krijgt. De vermenigvuldigingsfunctie is ook in het spel, maar de vermenigvuldigingswaarden nemen toe tot 2x, 4x, 7x of 15x. 3 scatters die op de oneven genummerde rollen verschijnen, geven je 10 extra gratis spins.

Jackpot Wheel-functie
Tenslotte heb je de Jackpot Wheel-functie die getriggerd wordt door het klavertje-vier jackpot-symbool op de rollen 1, 3 en 5 (tegelijkertijd) te laten landen in het basisspel of de gratis spins-functie. Het jackpotwiel is een wiel met drie niveaus dat elk niveau in verschillende sectoren is verdeeld. Elke sector bevat 1 van de volgende prijzen:

Pijl: draait het volgende niveau van het jackpotwiel
Multiplier: prijs van 2,5 of 10 x inzet Mini Jackpot: 20 x inzet Mini Jackpot: x 2 of 3: 40 of 60 x inzet Midi Jackpot: 100 x inzet Midi Jackpot: x 2: 200 x inzet Mega Jackpot: 5.000 x inzet
De sleutel is om naar het binnenste wiel te gaan waar de grotere prijzen worden verdeeld.

Irish Pot Luck gokkast gratis oefenen

Wil je ook gaan spelen op deze Irish Pot Luck gokkast van NetEnt? Probeer dan eerst de gratis versie van dit spel uit zodat je geen onnodige fouten tijdens het spelen en het plaatsen van je inzetten maakt. Als je dan eenmaal het complete spel onder de knie hebt, kun je voor echt geld gaan spelen op Irish Pot Luck gokkast.

Gokwijzer over Irish Pot Luck van NetEnt

Irish Pot Luck gokkast is een prettig te spelen spel dat goed is ontworpen een jackpotspel wat in elk online casino een aanwinst zal zijn. Met alle typische Ierse stereotypen is het voorzien van tal van bonusfuncties die altijd goed zijn. Hoewel de vermenigvuldigers in het basisspel je behoorlijke winsten kunnen opleveren, zullen de grotere winsten in de Jackpot Wheel-functie komen vanwege de potentiële 5.000 x inzetprijs die wordt aangeboden. De vermenigvuldigers in de functie Free Spins kunnen theoretisch een uitbetaling van 15.000 x inzet geven bij elke draai, maar de maximale winst is beperkt tot 5.000 x inzet. Over het algemeen vinden wij het een goed spel, zeker als je van Ierse slots met een gelukthema houdt.

Irish Pot Luck gokkast