Gokwijzer

Jingle Spin

Gokkast Jingle Spin van NetEnt is een videoslot met 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen. Het uitbetalingspercentage is vastgesteld op 96,48% . De minimale inzet per spin bedraagt 20 cent en de maximale inzet loopt op tot maar liefst 200 euro. Je kunt gokkast Jingle Spin op elk apparaat spelen, want er is ook een touch-variant beschikbaar.

Gokkast met Kerst thema

Gokkast Jingle Spin van NetEnt staat geheel in het teken van kerst en de Kerstman. De hoofdpersoon is een soort hippe Kerstman met een vliegeniersbril op. De gebruikte symbolen hebben (naast de standaard 10, J, Q, K en A) allemaal te maken met het kerstthema. Zo zijn er een kerstbal, een dennenappel, een cadeautje en meer. Jingle Spin in niet de enige gokkast van Netent met kerstthema, in 2016 brachten ze Secrets of Christmas uit.

Het speciale rad

Wat anders is dan bij andere gokkasten bij gokkast Jingle Spin is het rad dat rechts naast het grid zichtbaar is. Elke keer als je de rollen laat draaien, gaat ook het rad draaien. Op dat rad zitten verschillende symbolen. De uitkomst ervan komt boven de rollen te staan: dat kan zijn een aantal coins, een aantal free spins, een verrassingsbal (voor een mystery win) of extra wilds. Verschijnt er op de rollen recht onder zo'n extra symbool uit het rad een Wild-symbool (in de vorm van een cadeautje), dan springt het extraatje in het cadeautje en krijg je de waarde (dat betekent dus of coins of free spins). Verschijnt er geen Wild-symbool onder de extra's die uit het rad tevoorschijn komen? Dan schuiven alle extra's een plekje op naar links. Voor wat betreft de free spins: die kunnen behoorlijk oplopen. Het minimale aantal bedraagt 7. Maar daarnaast kan je ook nog op het rad 10, 12, 15, 20, 25, 30 en 50 free spins krijgen. En loop je kans om tijdens de free spins rondes nog eens extra free spins te krijgen.

Jingle Spin: Leuk om te spelen?

Voor veel spelers zal het principe van gokkast Jingle Spin weer eens wat anders zijn. Dat heeft te maken met het speciale rad dat hier meedraait. Echte kenners weten overigens dat dit principe al gehanteerd werd bij gokkast EggOMatic. Compleet nieuw is het dus ook weer niet. Toch zijn wij van mening dat dit echt een leuke kast is om op te spelen, vooral ook dankzij de mogelijkheid van het verkrijgen van veel free spins.

Jingle Spin gokkast