Gokwijzer

Jungle Spirit

Gokkast Jungle Spirit: Call of the Wild van Netent is een gokkast met 5 rollen waarbij je in het basisspel op 243 manieren een winnende combinatie kunt maken. Het spel speelt zich logischerwijs af in de jungle en beschikt over schitterende 3D graphics. Op de achtergrond van het spel komt de jungle dan ook echt tot leven. De symbolen op de rollen bestaan uit de speelkaartsymbolen A, K, Q, J en 10 voor de lagere winsten. De vijf wilde dieren (cobra, krokodil, beer, olifant en tijger) zorgen voor grotere winsten.

Er zijn drie speciale features bij gokkast Jungle Spirit die erg de moeite waard zijn. Zo is er de Symbol Expansion feature. Vlinders kunnen elk symbool (behalve de scatter) aanraken, zodat als die symbolen een winnende combinatie vormen het symbool zich uitstrekt over de gehele rol. Dit geldt zowel tijdens het basisspel als tijdens de Free Spins feature. De Butterfly Boost feature kom je alleen tijdens het basisspel tegen op willekeurige momenten. De vlinders vliegen rond de rollen en kunnen 1 tot 5 symbolen uitrekken over de gehele rol.

Tot slot is er nog de Free Spins feature, die in werking treedt als er minimaal drie bloemsymbolen op de rollen verschijnen. Zijn het er vier, dan krijg je ook nog eens een x15 stake bonus. Bij 5 bloemen is die bonus zelfs 50x. Tijdens deze feature zijn er niet 243 maar 1024 mogelijkheden om te winnen. In de Free Spins feature bij gokkast Jungle Spirit kun je uit de 5 dieren kiezen. Het dier dat je kiest zal het enige dier zijn dat als diersymbool op de rollen verschijnt tijdens de spins. Kies je voor de tijger (die het meeste kan opleveren), heb je in totaal 4 free spins. De cobra daarentegen levert 20 free spins op, maar je eventuele winsten zullen dan wel wat lager zijn per spin. Zo kun je dus zelf nog je strategie bepalen.

Je ziet het: bij gokkast Jungle Spirit heb je allerlei opties om mooie winsten te maken. Tijdens de Free Spins feature behoud je zelf de controle: bepaal de slimste strategie en win mooie prijzen.

Jungle Spirit gokkast