Gokwijzer

King of Slots

Videoslot King of Slots is een echt NetEnt-spel en beschikt over 3 rijen, 5 rollen en 25 winlijnen. Maar dat is nog lang niet alles. Want ook spannende extra features als symbool vervangende Wilds en Scattersymbolen die Free Spins kunnen activeren zijn in dit videoslot vertegenwoordigd. De behaalde winsten worden in dat geval met x3 vermenigvuldigd. Bovendien blijven bij een winst de winnende symbolen staan en draaien alleen de andere symbolen door, zodat je nog meer kans op winst hebt. Dit wordt ook wel de Sticky Win feature genoemd.

Wat houdt de Sticky Win feature bij King of Slots nu precies in? Alle symbolen van een winnende combinatie (inclusief Wilds en Scatters) blijven vastzitten op hun positie, waarna er een gratis respin volgt met de niet tot de winnende combinatie behorende vakjes op de rollen. Telkens als er weer nieuwe wins volgen, krijg je ook weer een gratis respin erbij. Dat kan in winstbedragen uiteindelijk aardig aan gaan tikken.

Videoslot King of Slots is verder een redelijk eenvoudig vormgegeven spel. De symbolen die gebruikt worden zijn de alom bekende gokkastsymbolen zoals fruit, edelstenen en kroontjes. Die laatste heeft uiteraard ook te maken met de naam van het videoslot: King of Slots. En zeg nou zelf: uiteindelijk gaat het toch ook om het draaien van de rollen en de winkansen in plaats van om hoe spectaculair het spel eruit ziet? Als je van klassieke spellen houdt, zit je met King of Slots in elk geval helemaal goed!

King of Slots gokkast