Gokwijzer

Lost Relics

Gokkast Lost Relics is een videoslot van NetEnt waarbij gebruik wordt gemaakt van Cluster Pays. Om te winnen heb je een aangesloten cluster van minimaal 6 symbolen nodig. Dat kan op elke willekeurige plek in het grid zijn. Er zijn 5 rollen en 5 rijen bij deze gokkast, die qua uitstraling een beetje doet denken aan de sfeer van Indiana Jones. De symbolen hebben veelal te maken met schatten die verstopt kunnen liggen zoals door slangen omwikkelde robijnen, armbanden en Romeinse helmen.

Gokkast Lost Relics heeft drie extra features in het basisspel die volledig willekeurig geactiveerd worden tijdens winsten die je behaalt. Let op dat deze extra features maar liefst 5 keer kunnen plaatsvinden. Er is een Coin Win feature waarbij een van de winnende symbolen je een cashprijs geeft tussen 3 en 30 keer je inzet. Bij de Extra Wild feature worden er 3 extra wilds willekeurig in het grid geplaatst voor extra winsten. Er is ook nog een Extra Scatter feature die je een scatter cadeau doet bij een behaalde winst. Je hebt er drie nodig om de free spins feature te activeren.

De Free Spins feature krijg je dus als je 3 scattersymbolen hebt, tegelijkertijd op rol 1, 3 en 5. En ze worden geactiveerd bij de Extra Scatter feature natuurlijk. Je krijgt dan uiteindelijk 10 free spins waarbij ook nog een Hidden Chest feature aanwezig is. Er zitten schatkisten achter het grid verborgen en als je winsten behaalt, kun je die kisten vrijspelen. Ze bevatten extra free spins, sticky wilds en geldprijzen. Zeer interessant om in terecht te komen dus met het oog op de te behalen winsten.

Lost Relics gokkast