Gokwijzer

Fairytale Legends: Mirror Mirror

Gokkast Fairytale Legends Mirror Mirror van NetEnt (voor het gemak spreken we vanaf nu over gokkast Mirror Mirror) is een videoslot met 5 rollen en 3 rijen. Het aantal winkansen op deze kast is 243. Het is de derde kast in de serie Fairytale Legends, na de succesvolle Red Riding Hood gokkast en daarna Hansel & Gretel. Het thema is sprookjes en het spel puilt uit van de bonusgames. Het uitbetalingspercentage is 96,43% en je kan inzetten plaatsen van minimaal 10 cent en maximaal 100 euro. De maximale winst bedraagt 1.800 keer je inzet.


Thema en werking van gokkast Mirror Mirror

Zoals de naam al zegt van gokkast Mirror Mirror: het thema van dit spel is sprookjes. Spiegeltje spiegeltje aan de wand (ofwel Sneeuwwitje) is natuurlijk waar het hier om gaat. Als je al bekend bent met Hansel & Gretel uit dezelfde serie, dan zal je hier ook direct het spel begrijpen. Heel erg anders is deze kast namelijk niet. Het enige verschil is dat de variantie hier wat lager is, ofwel: vaker een winst maar de kans dat die winst hoog is, is minder groot. Je hebt op deze kast vijf medium win symbolen die maximaal 150 keer je inzet per winlijn kunnen opleveren. De symbolen die het beste uitbetalen zijn het Fairytale Legends symbool, Sneeuwwitje en de boze koningin. De 9 tot en met de aas (uit het kaartspel) zijn de symbolen met de laagste winstuitkering.


Bonusgames bij Mirror Mirror

Het leukste aan gokkast Mirror Mirror zijn wat ons betreft de bonusgames. Die breken het spel echt open en het is elke keer weer een verrassing wat ze je gaan opleveren. Je hebt hier de Mirror respin, de Fairy Magic Spin, de Fairy Surprise, de Fairy Mirror feature, de Mining bonus en de free spins.


De Mirror respin

Op de middelste rol verschijnt een spiegel die verandert in Sneeuwwitje of de koningin. Er volgt een respin waarbij een van die twee symbolen op de plek van de spiegel blijft staan. Er volgen respins zolang het mystery-symbool blijft draaien.


De random features

In het basisspel kunnen verschillende features opdoemen. Je hebt dan allereerst de komst van de goede fee nodig in beeld, die een feature voor je start met haar stafje. Bij de Fairy Magic Spin krijg je 5 tot 7 extra medium win symbolen. De Fairy Surprise ontstaat als je niks hebt gewonnen bij een spin. Vervolgens veranderen low win symbolen (op volgorde van laag naar hoog) in 1 en hetzelfde medium win symbool, net zolang totdat je een winnende serie hebt. Altijd winst dus. En dan is er ook nog de Fairy Mirror Feature. Die is hetzelfde als de Mirror respin, maar deze keer dus geactiveerd door de goede fee.


De hoofdbonus

Als je op de rollen 1, 3 en 5 een schatkist draait, ontvang je de hoofdbonus. Er zijn dan 3 mogelijkheden. Een coin win (een geldprijs van 15 keer je inzet), 10 gratis free spins met extra kansen op de Fairy Mirror Feature en de Mining bonus (waarbij je door pick & click maximaal 8 prijzen tot 500 munten kan winnen).


Gokkast Mirror Mirror: een aanrader?

De meningen zijn verdeeld over gokkast Mirror Mirror. Spelers die van bonusgames houden, komen hier geweldig aan hun trekken. Het trekt je eventjes uit het daadwerkelijke gokken en het lijkt alsof je een gewoon spelletje aan het spelen bent. Tegelijkertijd zijn er ook juist spelers die liever een kast hebben met een hogere variantie. Of die het plezier van bonusgames gewoon niet zo ervaren.

Mirror Mirror gokkast