Gokwijzer

Motorhead

Gokkast Motörhead van Netent is een videoslot die geheel in het teken staat van de rockband Motörhead. Er zijn in totaal 5 rollen met 3 tot 5 rijen met symbolen waarmee je in totaal 76 winlijnen hebt. Geniet van de muziek van "Lemmy" Kilmister tijdens het spelen, waarbij 'the ace of spades' natuurlijk een zeer bekend en wel heel toepasselijk nummer is. Alles aan gokkast Motörhead doet aan de band zelf denken en je wordt getrakteerd op snerpende gitaarsolo's en aantrekkelijke beelden van live concerten.

De symbolen zijn precies zoals de band zelf ook is: no nonsense en zonder al te veel opsmuk. Zo is daar Lemmy zelf (als hoogste symbool) en natuurlijk het Ace of Spades logo (als Wild). Verder zijn er nog hoefijzers, klavertjes vier en kersen in deze gokkast aanwezig.

Interessant bij gokkast Motörhead zijn de extra features waar je extra munten mee kunt verdienen. In de Mystery reel feature vervult het Motörhead logo een belangrijke rol. Deze valt bij iedere draai op minimaal 1 en op maximaal 5 rollen en is superstacked. Het verandert met een brul in een ander symbool. Om de free spins te activeren heb je drie Scatter symbolen tegelijk nodig die verschijnen op de rollen 3, 4 en 5. Je krijgt dan 10 gratis spins, helaas zonder extra verdubbelaars of andere extraatjes. Gelukkig is er nog wel iets anders wat gegarandeerd in de smaak zal vallen: de Bomber feature. Voordat de rollen gaan draaien verschijnen er op de plekken waar de symbolen vallen in totaal 10 tot 15 Bomber symbolen. Deze Mystery symbolen klappen pas open als de rollen gedraaid zijn. Zij kunnen dus bijvoorbeeld Wild of Lemmy symbolen bevatten wat vervolgens aardig kan oplopen in je winsten.

Wil je ook spelen op een gokkast die bol staat van de ruige rockmuziek? Kies dan voor Motörhead gokkast van Netent en geniet van urenlang speelplezier.

Motorhead gokkast