Gokwijzer

Neon Staxx

Videoslot Neon Staxx is een videoslot dat ontwikkeld is door de bekende software- en spellenmaker Netent. Waan je even helemaal in de jaren tachtig met slotsymbolen in neonkleuren (voornamelijk roze) en luister naar de funky synthesizer soundtrack. De graphics van dit mooi ontworpen videoslot zijn helder en door de donkere achtergrond krijgt het spel een erg chique uitstraling. De symbolen in dit videoslot zijn overigens dieren als een leeuw, een panter en een arend waarbij wel de vraag opkomt wat dat te maken heeft met de jaren tachtig retro stijl.

Videoslot Neon Staxx beschikt over vijf rollen, vier rijen en maar liefst veertig winlijnen! Qua extra features heb je te maken met Wild- en Scattersymbolen. Een Wildsymbool neemt de vorm en waarde aan van elk symbool dat het beste uitkomt om een winnende combinatie te behalen: het is een soort joker dus. Scattersymbolen (driehoekige roze edelstenen) verschijnen op willekeurige momenten op willekeurige plekken op de rollen en zorgen (als je er minimaal vier hebt tijdens een spin) voor gratis spins. Je selecteert vervolgens eerst een symbool dat extra veel winst oplevert als het valt gedurende de free spins. Verder is er ook nog de SuperStaxx waarbij de hele rol ineens bedekt wordt met hetzelfde symbool: ideaal om je winkansen te verhogen.

Inzetten bij Neon Staxx videoslot kan met muntwaardes van 1 cent tot aan 50 cent. De minimale inleg voor alle winlijnen bedraagt dan 40 cent tot aan een maximaal bedrag van 100 euro per spin.

Neon Staxx gokkast