Gokwijzer

Ocean's Treasure

Daal af in diepe wateren met Ocean's Treasure gokkast van NetEnt en ga op zoek naar de schat van de oceaan. Zet je schrap voor een ontmoeting met een vurige onderwatergodin terwijl ze heerst over de rollen als Wild in het basisspel. Speel met gratis spins om de lang verloren schatten te ontdekken die ze voor eeuwig heeft bewaakt en bereik niveau vijf om te profiteren van een winstmultiplier van x12 die kan leiden tot winsten tot 1.200 keer je inzet bij een enkele draai.

Thema van Oceanís Treasure: de mythologische onderwaterwereld

Oceanís Treasure gokkast is een videoslot van NetEnt met vijf rollen, drie rijen en vijftien vaste winlijnen. Winsten worden alleen aan je toegekend bij drie tot vijf overeenkomende symbolen op een lijn van links naar rechts. Verdiep je in een mythologische wereld op desktop of mobiel van 0,15 tot 300 credits per spin. Deze gokkast heeft een gemiddelde volatiliteit met een RTP van 95,99%.

Als je het spel laadt, kom je in een mystieke onderwaterwereld terecht met een uit koraal gefabriceerd spelvenster met aan weerszijden twee eeuwige soldaten. Het landschap komt tot leven in de bonusronde waarbij je als je geluk hebt het hoogste niveau bereikt in de gratis spins. Een godin met een gouden drietand domineert als Stacked Wild op de rollen terwijl een voornamelijk klassieke soundtrack spanning aan de gameplay probeert toe te voegen.

De betaalsymbolen beginnen aan de lage kant met de speelkaartwaardes van J tot en met A, waarbij 4x tot 10x je inzet wordt toegekend voor vijf op een rij. Verder zijn er ook nog schatkamersleutels, oude kompassen, een brief in een fles en een edelsteenverzameling met gouden ornamenten. Heb je een van die vijf keer op een winlijn dan kan je wel 30x tot 100x je inzet winnen.

Diverse bonus features en extraís

Het spel heeft twee Wilds. De Stacked Wild verschijnt alleen als een onderwatergodin met een drietand in het basisspel verschijnt, terwijl een normale Wild gemarkeerd met de punt van de gouden drietand ook in de free spins ronde kan verschijnen. Beide vervangen alle normale symbolen, behalve de scatter die een koninklijke schatkist is.

De eerste indruk van dit spel is dat het erg veel op Steam Tower lijkt en die indruk blijkt ook te kloppen. Qua features heb je te maken met de volgende zaken bij Oceanís Treasure gokkast. Als je scatters op de rollen 1, 3 en 5 draait, krijg je 10 gratis spins met een x3 startmultiplier. Er is geen retrigger, maar elke reguliere wildlanding tijdens de gratis spins beloont je met +2 gratis spins, tot een maximum van 102. Maar net als bij Steam Tower krijg je altijd 2 stuks, zelfs als er meerdere Wilds op de rollen verschijnen bij een enkele draai. Hetzelfde geldt voor de vermenigvuldigingsmeter bovenop het spelvenster. Deze vult zich als er een of meer Wilds tijdens een gratis spin landen. Als je een niveau voltooit, neemt de winstmultiplier toe op de volgende manier: eerst naar x3, dan naar x5 en vervolgens naar x7, x9 en uiteindelijk x12. Bij niveau 5 word je beloond met een extra muntwinst van maar liefst 100x je inzet. Bij een five of a kind van het topsymbool bij de x12-vermenigvuldiger behaal je de maximale winst in een enkele draai van maar liefst 1200 keer je inzet.

Oceanís Treasure gokkast gratis oefenen

Wil je ook Oceanís Treasure gokkast gaan spelen? Dan is het slim om eerst de gratis variant van dit spel te gaan oefenen. Groot voordeel is dat je dan nog geen echt geld hoeft in te zetten. Als je het dan allemaal een beetje onder de knie hebt, kun je verder gaan met het voor echt geld spelen van Oceanís Treasure gokkast.

Gokwijzer over Oceanís Treasure van NetEnt

Het lijkt er een beetje op dat de ontwikkelaars bij NetEnt opnieuw voor de makkelijke weg hebben gekozen met deze kopie. En ook al hebben ze de multiplier in de bonusronde verhoogd, een beetje gokkastkenner weet donders goed dat het echt moeilijk is om dat hoogste niveau met de hoogste multiplier te bereiken. Al met al zijn we dus niet heel erg verrast door deze gokkast van NetEnt, maar wellicht ben je zelf een compleet andere mening toegedaan? Om daar achter te komen, moet je het misschien zelf maar eens gaan spelen bij een online casino naar keuze.

Ocean's Treasure gokkast