Gokwijzer

Pyramid Quest for immortality

Pyramid gokkast Quest for immortality is ontwikkeld door het alom bekende NetEnt. Op deze gokkast kun je enorm grote bedragen winnen. De maximale uitbetaling bedraagt namelijk maar liefst 3.600.000 munten. Wanneer je speelt op max bet met een muntwaarde van 2 Euro kun je een enorm bedrag van 7,2 miljoen Euro winnen met één enkele spin!

Naast de 5 rollen die je maar liefst 720 mogelijkheden om te winnen bieden, puilt dit videoslot uit van de spectaculaire features. Wat te denken van de Avalanche feature, waarbij de winnende symbolen op de rollen verdwijnen en vervangen worden door nieuwe waarmee je opnieuw kans maakt op winst – én waarbij die winst ook nog eens vermenigvuldigd wordt. Deze multiplier kan oplopen tot maar liefst x10!

Natuurlijk zijn er ook de voor de meesten wel bekende Wild-symbolen aanwezig, die elk symbool aan kunnen nemen dat benodigd is voor een winnende combinatie. Bovendien lijkt het erop dat de Wild-symbolen niet verdwijnen na een winst, maar worden geheractiveerd. Extra kansen dus! Tel daarbij op het afwijkende design van de rollen (in plaats van een lay-out van 5x3 heb je hier te maken met een 3-4-5-4-3 lay-out) en je bent verzekerd van een videoslot waar je niet op uitgekeken raakt.

En over kijken gesproken: ook het thema en het verdere design van videoslot Pyramid is geweldig. Je waant je in het oude Egypte vol goden en farao's en maakt een reis terug in de tijd. Voeg daar nog de perfecte graphics en bijpassende muziek aan toe en je weet zeker dat je een magische tijd beleeft tijdens het spelen van videoslot Pyramid.

Pyramid gokkast