Gokwijzer

Reel Rush 2

Als je dacht dat de originele Reel Rush gokkast van NetEnt een zoet fruitfeest was met allerlei winmanieren, symbolen en extra features: wacht dan maar eens tot je Reel Rush 2 gokkast speelt! De beide versies lijken veel op elkaar en dat zie je direct terug aan de retro-stijl van een oud computerspel in combinatie met een modernere softgame als Candy Crush. Ofwel een vrolijke explosie van kleuren en fruitsymbolen. Reel Rush 2 beschikt bovendien over een behoorlijk hoog uitbetalingspercentage (95,53% - 96,58%).

Reel Rush 2 met kleurrijk thema

Zoals al even aangestipt: Reel Rush 2 gokkast is vooral een videoslot met een kleurrijk thema. De hoofdsymbolen zijn fruit en dat past wel goed bij het idee dat de meeste mensen hebben van een gokkast (die vaak ook wel fruitautomaat wordt genoemd). Zo zijn er aardbeien, citroenen, druiven en meer, maar dan wel wat blokkerig weergegeven. De wat lager uitbetalende symbolen zijn kleurrijke ovalen fiches.

Dit zijn alle Reel Rush 2 bonus features!

Voor we de features bespreken, eerst nog wat meer over het basisspel van Reel Rush 2. Bij elke draai komt een trein met drie wagens tot stilstand met extra functies die in het spel worden geïntroduceerd (zie verderop in deze review). Het formaat van het speelgrid bij Reel Rush 2 is overigens anders dan anders: de rollen hebben de volgende aantallen symbolen: 1-3-5-3-1. Bij een winnende combinatie krijg je een respin en verdwijnen er twee blokjes in het speelgrid zodat de rollen uitgebreid worden. Hoe vaker dat achter elkaar gebeurt, hoe meer winmanieren er ontstaan (max 3.125). Het kan worden uitgebreid uiteindelijk tot een compleet 5 × 5-raster.

De Wild

De Wild komt voor in het basisspel en op de rollen 2 tot en met 5 en kan alle andere symbolen vervangen. Hij kan ook verschijnen tijdens de Free Spins, de Super Free Spins en de Re-Spins.

De treinfeatures

Maximaal 3 willekeurige features kunnen worden geactiveerd bij elke draai met het treinkarretje onder aan de rollen. Er zijn er in totaal 8:

Multiplier Boost - verhoogt de multipliermeter met x1. Dit kan meerdere keren gebeuren tijdens een draai.
Extra Super Tokens - tussen 3 en 15 tokens worden in de Super Token Meter gestort.
Extra Free Spins - kan landen tijdens Free Spins of Super Free Spins en voegt er één toe aan het totaal.
Symbol Upgrade - een symbool wordt willekeurig geselecteerd en opgewaardeerd naar het symbool erboven op de uitbetalingstabel.
Symbol Multiplier - een symbool wordt willekeurig gekozen (behalve de Wild) en ontvangt een vermenigvuldiger van x5, x10, x15 of x20 voor alle winsten. Dit kan meer dan eens gebeuren en voor meer dan één soort symbool.
Random Wilds - 1 tot 3 Wilds worden willekeurig in het grid gegooid op een toegestane plek (niet op een andere Wild, een blok of op de eerste rol).
Block Breaker – er wordt geschoten op het rooster zodat 2 of 4 blokken worden verwijderd om de onderstaande symbolen te onthullen. Lukt het om de laatste paar blokken te vernietigen en het grid volledig te wissen, dan wordt de Free Spins-functie geactiveerd.
Second Chance - als je geen winst op de rollen hebt, komt er een extra re-spin.

Free spins

Aan de rechterkant van het scherm staat de Free Spins-meter. Als er twee blokken worden verwijderd, wordt er één ster aan toegevoegd. Vul de meter en verwijder alle blokken om de Free Spins te krijgen. Bij 2000 Super Tokens wordt de Super Free Spins automatisch gestart. Anders heb je zelf drie keuzes - koop Super Tokens om de 2000 te bereiken, speel de tokens die je hebt, of start gewoon het standaard Free Spins-gedeelte.

Standaard Free Spins - gespeeld op een volledig ontgrendeld grid met 3.125 winmanieren.
Super Free Spins - gespeeld op een volledig ontgrendeld grid met 3.125 manieren op winst met een progressieve multiplier. Die multiplier neemt toe bij elke winst of wanneer de willekeurige vermenigvuldiger van de vermenigvuldiger wordt geactiveerd.

Reel Rush 2 gratis oefenen of spelen voor echt geld?

Lijkt Reel Rush 2 gokkast je wel iets of wil je het eerst nog verder uitproberen? Dat kan op deze pagina met de gratis variant. Je krijgt dan 5.000 euro fictief speelgeld zodat je langzaam maar zeker alle functies die er zijn tijdens het spel voor je ogen ziet gebeuren. Al zin om je eigen geld in te zetten om echte winsten te kunnen maken? Kies dan een van de goksites die wij voor je geselecteerd hebben. Kun je wellicht ook nog profiteren van de bonussen die deze online casino's aanbieden.

Gokwijzer over Reel Rush van NetEnt

De features vliegen je om de oren bij Reel Rush 2 van NetEnt dus wij raden deze gokkast iedereen ook enorm aan. Ook als je geen fan bent van vrolijke kleurtjes bij gokkasten, blijft dit spel echt de moeite waard om te spelen. Geniet van de vele features en zorg ervoor dat je je winsten zo hoog mogelijk krijgt.

Reel Rush 2 gokkast