Gokwijzer

Scarface

Scarface gokkast van Netent is uitgebracht in samenwerking met Universal Studios en is nu te spelen bij goksites online. In de videoslot Scarface, naar het thema van de legendarische cultfilm met Al Pacino, keer je terug in de tijd naar het jaar 1980 in het leven van Tony Montana waar macht, rijkdom, business en geweld de hoofdrol spelen.

Op de gokkast worden de filmkarakters als Tony Montana, Manny Rivera en Elvira Hancock weergegeven als symbolen, daarnaast laat de 3D videoslot verschillende beelden van de film zien tijdens het spelen. In het bonusspel is de bekende schiet scene met de zin "Say hello to my little friend" nagemaakt, hier zit je als speler in de rol van Tony die zoveel mogelijk huurmoordenaars dood moet schieten, want elke kill levert geld op!

Scarface gokkast speel je op 5 rollen met maximaal 20 winlijnen. Extra spannend door de stacked wilds, Nudge wild functie, free spins en het bonusspel. Bij Net Entertainment hebben ze hun uiterste best gedaan om de gokkast net zo intens en onvergetelijk te maken als de film. Dit moet zeker lukken want in een eerdere samenwerking met Universal kwam Frankenstein gokkast tot stand die tot op de dag van vandaag bij veel gokkasten spelers favoriet is.

Scarface gokkast