Gokwijzer

Scruffy Duck

Gokkast Scruffy Duck van NetEnt is een gokkast die volledig in het teken staat van vrolijke eendjes. De graphics zijn in de stijl van een tekenfilm of strip en er zijn 5 rollen met in totaal 25 winlijnen. Gokkast Scruffy Duck kan gespeeld worden op alle devices. Het basisspel beschikt over expanding wilds en drie free spins symbolen kunnen de gratis spins activeren. Opvallend hierbij is dat de gratis spins nog een extraatje bieden vooraf, namelijk 1 van de 5 bonus features.

De gebruikte symbolen zijn de standaard 10, J, Q, K en A met daarnaast vier verschillende eenden. Het spel is gesitueerd in een meertje met lelieblaadjes en kikkers op de achtergrond. De minimum inzet per spin is 25 eurocent, het maximum 250 euro.

De expanding wild in het basisspel verandert het kleine eendje in een grote zwaan zodat de wild de hele rol beslaat. De free spins worden geactiveerd als je op de rollen 3, 4 en 5 het symbool 'free spins' hebt staan. Vervolgens kan je uit 5 eendjes kiezen die onder water zitten en elk van die eendjes heeft wat extra's te bieden.

  • Met de multiplier feature krijg je 15 gratis spins met telkens een multiplier van x3.
  • Met de symbol removal feature krijg je 12 gratis spins waarbij de symbolen met een lagere waarde van de rollen zijn verdwenen.
  • Bij de colossal wild krijg je 10 gratis spins met 2x2 of 3x3 colossal wilds op de rollen 2, 3 en 4. Zo'n wild kan volledig of gedeeltelijk worden vertoond en als hij onderdeel is van een winnende combinatie, splitst hij zich op in 2 tot 9 enkele wilds.
  • Bij de random wild feature krijg je 8 free spins met 2 tot 5 random wilds toegevoegd aan elke draai.
  • De double feature geeft 6 gratis spins, waarbij twee van de zojuist genoemde vier wilds voor je worden uitgezocht.
Je ziet het: Scruffy Duck moet het vooral hebben van de interessante extra features die je veel geld op kunnen leveren!

Scruffy Duck gokkast